Kunder, omsætning og konkret forståelse for det din virksomhed kan gøre kunderne, er alt sammen resultatet af stærke salgs-egenskaber. Det er der mere end nogensinde brug for nu!

På vej ud af Corona-krisens mest akutte fase, står både du og dine kunder i en ny virkelighed.

Du skal måske have genstartet dit salg?

Dine kunder har måske fået nye behov og prioriteter?

Kunder, omsætning og konkret forståelse for det din virksomhed kan gøre kunderne, er alt sammen resultatet af stærke salgs-egenskaber.
Og det kan ALLE kan blive gode til.

På dette tema-forløb over tre dage, går vi helt tæt på salgsprocessen og giver dig alt hvad du skal vide, for at blive tryg, professionel og autentisk i rollen. Vi lægger hele fundamentet for den stærke salgssamtale, du vil forstå de psykologiske mekanismer der er på spil i salgsprocessen, lære hvordan man strukturer samtalen og bearbejder kundens indvendinger.
Og sidst, men ikke mindst, vil du forstå hvordan man forener sin faglige specialistrolle, med rollen som en troværdig sælger, så man kan skabe markante resultater, både i sin virksomhed og for sine kunder. 

Vi tager naturligvis udgangspunkt i den aktuelle situation - men det du lærer, vil blive ved med at komme din virksomhed til gavn.

Du arbejder over tre hele dage med Alexandra Svarre fra firmaet Living Sales (livingsales.net). Alexandra lever af at lære virksomhedsejere og medarbejdere, hvordan man bliver god til at sælge – uden at være Sælger-Helge.

Hvor:
Første gang er online på platformen Zoom, de næste to dage er på Fremtidsfabrikken, Jessens Mole 11, 5700 Svendborg - om alt går vel.

Hvornår: 21/4, 18/5 og 11/6; alle dage 9:00 – 16:00

Pris: 700 kr.
(Fremtidsfabrikken giver frokost når I kommer til Svendborg)

21. april 2020
kl. 09:00 - 16:00
Medstrøm & Fremtidsfabrikken
Online + Svendborg
700 kr. inkl. moms

Arrangementet er afholdt.

Kasper Tveden Jensen
kasper.tveden.jensen@svendborg.dk
2463 9614