Foreningen Business Kolding samler nu igen virksomhederne til BusinessBar. Denne gang kommer det til at foregå i Pakhuset i samarbejde med Svane Shipping A/S - og som en oplagt start, til at se Kolding LightFestival!

Endnu en gang får du mulighed for at høre seneste nyt fra Foreningen Business Kolding og netværke på tværs af brancher – og måske endda ønske en tidlig glædelig jul. Jesper Hansson fra Svane Shipping A/S vil fortælle om Pakhuset version 2.0 samt om Svane Shipping A/S.

BusinessBar danner rammerne for at møde andre virksomheder i uformelle rammer og med lidt at drikke, inden du begiver dig ud i Kolding for at nyde de smukke lysinstallationer til Kolding Light Festival, der åbner denne dag.

Til dette foreningsarrangement vil vi også gerne invitere ikke-medlemmer med, så vil du gerne vide mere om Foreningen Business Kolding, og hvad vi kan gøre for dig, så er du meget velkommen.

PS. vi følger udviklingen i covid-19 pandemien tæt, og følger de til enhver tid gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne

Program
15.00

Indflyvning

15.15

Velkommen
v/Foreningen Business Kolding

15.30

Pakhuset version 2.0 / Svane Shipping A/S
v/Jesper Hansson, Svane Shipping A/S

15.45

Beer & Business
Lidt til ganen og masser af netværk

18.00

Tak for i dag
Rigtig god fornøjelse med Light Festival 2021

02. december 2021
kl. 15:00 - 18:00
Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis - åbent for alle
No-show-fee på kr. 250,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Lise Daldorph
lidal@businesskolding.dk
+45 2924 5934