Lær de praktiske PR-redskaber, som du skal bruge for at få din virksomheds budskaber i medierne.

Du har mange muligheder for selv at arbejde med din PR-indsats, og arbejdet giver dig samtidig et godt og værdifuldt kendskab til virksomhedens markedsførings- og brandingpotentiale.

På denne servering vil du lære at gøre virksomhedens budskab til en god historie, der præsenteres i en pressemeddelelse på en måde, så medierne får lyst til at springe på historien.

Hvad skal der til, hvordan skal historien skæres, og hvordan skal den præsenteres for medierne? 

Du får en praktisk hands-on opskrift med 10 trin til, hvordan du kan gøre virksomhedens budskaber til medie-egnede historier. 

Oplægget vil også lære dig, hvordan du strategisk skaber gode relationer til journalisterne og medierne, og hvordan du bør forberede og håndtere interviewet med en journalist.

Oplægsholderen

Morten Steiniche er senior kommunikationsrådgiver, journalist og forfatter til bogen ’Bliv synlig i medierne. PR-guide til virksomheder og organisationer’ for Ritzaus Bureaus pro-kunder i 2018.
Som fast tilknyttet konsulent for Ritzaus Bureau afholdt han desuden en række pr-seminarer for bureauets kunder og potentielle kunder.

Han har skrevet adskillige artikler og kronikker om blandt andet mediernes dækning af klimakrisen og den grønne omstilling.

Morten Steiniche arbejdede frem til 2013 med kommunikation, ledelse og iværksætteri i musikbranchen.

Marketing á la Carte

Marketing á la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I elleve serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Når du deltager på et af arrangementerne på menukortet, får du en invitation til Marketing á la Cartes LinkedIn-gruppe. 

Her vil vores dygtige oplægsholdere og spændende cases komme med ekstra ingredienser til din marketinggryde, og du får mulighed for online sparring med et fællesskab af andre marketinginteresserede. 

Fristen for at se dette webinar er desværre udløbet. 

 

Marketing á la Carte - fra menukortet

11. februar 2021
kl. 08:30 - 10:00
Webinar
Gratis
Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
61679059