FN17-Netværket er en del af Business Kolding Go Greens initiativer til de virksomheder, som aktivt ønsker at arbejde aktivt med FN17 Verdensmål.

FN17-Netværket er en del af Busniness Kolding Go Green, og er virksomheders mulighed for at indgå i et netværk, som konkret arbejder med de muligheder og udfordringer, som kan forbindes til de 17 Verdensmål. Formålet med netværket er, at skabe rum for erfaringsdeling, drøfte udfordringer og diskutere udvikling med andre virksomheder.

Go Green er et GRATIS netværket for medlemmer i Foreningen Business Kolding, som gerne vil sætte fokus på grøn omstilling, FN’s verdensmål, bæredygtighed mm. i deres virksomhed. Netværket er både for virksomheder, der er godt i gang med deres grønne omstilling, og dem, der endnu ikke er helt så langt. Skal du være med? Tilmeld dig her

Andet netværksmøde v/Palby Marine 
Palby Marine er vært for det andet FN17- Netværksmøde (2023). Palby Marine har inviteret en ekstern oplægsholder fra Peter Larsen Kaffe ind til at starte mødet. Lars Aaen Thøgersen, Chief Innovation Officer (CIO) for Peter Larsen Kaffe, vil fortælle om Peter Larsens Kaffes bæredygtige rejse og om, hvor virksomheden står i dag. Efterfølgende byder Christina Rosenkvist fra Palby Marine på rundtur hos værtsvirksomheden, og vil efterfølgende give en status for virksomhedens bæredygtige arbejde og planer for fremtiden. 

Som altid er rig mulighed for at dele erfaring, drøfte udfordringer og diskutere udvikling med andre virksomheder, som led i at fastholde fokus på arbejdet med Verdensmålene og bæredygtig udvikling i egen virksomhed.  

Program
15:00

Velkommen
v/ Business Kolding & Palby Marine

15:15

Den bæredygtige rejse hos Peter Larsen Kaffe - et oplæg
v/ Lars Aaen Thøgersen, Chief Innovation Officer (CIO)

16:00

Rundvisning hos værtsvirksomhed
v/ Christina Rosenkvist, Palby Marine 

16.30

Bæredygtighedsstatus hos Palby Marine - et oplæg
v/ Christina Rosenkvist, Palby Marine 

17.00

Sandwich og Netværk

18:00

Tak for i dag!

FN17 Netværkets møder forventes at forløbe sig over 4 mødegange over året 2023:
1) I februar besøgte vi virksomheden GreenTec
2) Onsdag d. 10. Maj 2023 kl. 15.00-18.00 - virksomhedsbesøg v/ Palby Marine
3) September – virksomhedsbesøg
4) November – Julefrokost og netværk

Vær opmærksom på, at 3 og 4 mødegang endnu ikke er fastsat men meldes ud til netværket i løbet af foråret 2023 

10. maj 2023
kl. 15:00 - 18:00
Palby Marine
Korsvej 3
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Niels-Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
+45 29 41 71 32