Koldings Helte er et festligt netværksevent hvor vi siger tak. Tak til de iværksættere der har startet selvstændig virksomhed i Kolding kommune inden for de seneste tre år - de er nemlig vigtige for at skabe udvikling og vækst i Kolding. Er du en af Koldings Helte, håber vi du vil deltage.

Mennesker, der kan, vil og tør starte deres egen virksomhed, er vigtige for at skabe udvikling og vækst i Kolding kommune – så vigtige at vi kalder dem for Koldings Helte. Traditionen tro fejrer vi Koldings Helte ved et festligt netværksarrangement, hvor du får faglige oplæg, netværk og lækker middag.

I år ruller vi den røde løber ud i Orangeriet i AL Passagen, hvor Kål&co serverer en lækker efterårsmenu til netværksmiddagen. 

Hør FirstGrades historie fra at være lille iværksætter til nu at have flere ansatte og butik i bl.a. Kolding Storcenter.

Morten Strøh er en af kræfterne bag flere spisesteder i Kolding og den årlige Streetfood-festival. Hør ham fortælle mere om udviklingen AL Passagen og de mange andre lokale initiativer.  

Deltagelse i arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Deltagelse forudsætter at du driver din virksomhed i Kolding kommune med et CVR-nummer der ikke er mere end 3 år gammelt. Bemærk venligst også at der er et begrænset antal pladser, og tilmelding foregår ved "først til mølle"-princippet.

Program
16.00

Ankomst & Velkomstdrink

16.15

Velkommen v/ Business Kolding og Borgmester Knud Erik Langhoff

16.30

FirstGrade - mød en lokal iværksættervirksomhed

17.15

Pause

17.30

Morten Strøh: Vores bidrag til AL Passagen og andre lokale initiativer

17.45

Middag fra Kål&co og netværk

18.30

Tak for i aften

17. november 2022
kl. 16:00 - 18:30
Orangeriet
AL Passagen
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Leendert Bjerg
leebj@businesskolding.dk
9243 7022
Kun for iværksættere, der har startet selvstændig virksomhed i Kolding kommune indenfor de seneste tre år.