Hvis du vil give dine kunder oplevelser og service udover det sædvanlige, så kræver det, at du kender og forstår dine kunder. Du kan nemt bruge en masse penge på dyre undersøgelser, hvor andre betragter din virksomhed. Eller du kan bruge den viden du allerede har.

Tag et kig på din egen virksomhed med ”kundebriller”, og bliv klogere på "Customer experience management”, ”Touch points”, ”Service design”, ”Human fall back” og de mange andre begreber.

Seniorrådgiver Michael Friis Møller fra Meng & Company giver dig en indflyvning til arbejdet med kunderejsen, og viser dig hvor meget du kan gøre ved (til en start) at bruge den viden du har om jeres kunder – og designe services som er lukrative for kunderne, håndterbare for dine medarbejdere og lønsomme for din virksomhed.

Som en lille bonus får du lommebogen, med uddrag fra 3 af Meng’s bestsellere: ”DER VAR DU JO!”, ”VÆRTENS BEDSTE SERVICE” og ”Kan man revne af BEGEJSTRING”

Oplægsholderen

Michael Friis Møller er Seniorrådgiver hos Meng & Company Danmarks førende konsulenthus indenfor CX, kundeoplevelser og medarbejdermotivation

Michael har været præget af detailbranchen siden barnsben, og har mere end 20 års erfaring fra den nationale og internationale scene.  Han omsætter sin viden og erfaring til praksisnær træning, som gør værtskabet kommercielt.

Marketing á la Carte

Marketing á la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I elleve serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Når du deltager på et af arrangementerne på menukortet, får du en invitation til Marketing á la Cartes LinkedIn-gruppe. 

Her vil vores dygtige oplægsholdere og spændende cases komme med ekstra ingredienser til din marketinggryde, og du får mulighed for online sparring med et fællesskab af andre marketinginteresserede. 

NB! Der er maks. plads til 25 deltagere på denne workshop. 

Webinaret er afholdt - men se videoen af det herunder

COVID-19:
Vi forbeholder os ret til at ændre fysiske arrangementer til webinarer, såfremt situationen gør, at det ikke er muligt at mødes fysisk.
Ved fysiske arrangementer i Pakhuset er der begrænset antal deltagere, så det er muligt at holde afstand.

 

Marketing á la Carte - fra menukortet

05. marts 2021
kl. 08:30 - 10:00
Online
Gratis
Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
60706027