Business Kolding hjælper årligt mere end 300 iværksættere godt på vej med deres drøm om egen virksomhed. På siden her kan du læse mere om vores mange tilbud til nye virksomheder, iværksættere og kommende selvstændige i Kolding kommune.

Vi har en palette af aktiviteter, møder, arrangementer, kurser og forløb, der har til formål at skabe succes for dig - lige fra den spæde idé til den etablerede iværksætter.

Rådgivning

Det er vigtigt at komme godt fra start og undgå unødvendige fejltagelser. Derfor afholder vi informationsmøder, tilbyder 1:1 vejledning og du kan få tilknyttet en mentor. Torsdage er der Gratis Rådgivning indenfor etablering, jura, økonomi, skat og forskellige temaer.

Netværk

Værdifulde kontakter er ofte forudsætningen for nye virksomheders vækst og udvikling, og vi kan hjælpe dig med at åbne de rigtige døre for din virksomhed. Bliv en del af Kolding kommunes udviklingsmiljøer og netværk samt Foreningen Business Kolding.

Forløb

Vi tilbyder forløb for ledige, studerende, nye og etablerede iværksættere.
Business Koldings Iværksætterforløb giver dig viden til at komme godt i gang med din iværksætterrejse.
IværksætterDanmark tilbyder flere forløb og kompetence-udvikling.

Iværksætterindsatsen er flyttet

×
Du er nu landet på Business Koldings hjemmeside. Business Kolding arbejder målrettet med at fremme iværksætteri gennem forskellige aktiviteter og frem til 14. september 2017 drev vi også House of Innovation.

Den del der handler om iværksætterfremmende aktiviteter ligger nu hos Business Kolding, og leje af kontorer og mødefaciliteter ligger hos ejerne af House of Innovation Padkjær og Ærøbo ApS.

Iværksættermodellen

Iværksættermodellens syv faser er gældende ved udvikling af enhver ny virksomhed eller forretningsenhed. Hvilken fase er du i?

Levevej
På baggrund af positiv indflydelse træffer du et selvstændigt valg om at være lønmodtager, iværksætter eller begge dele.

Idé
Du identificerer et behov eller en problemstilling og får en idé til at indfri behovet eller løse problemet.

Teamet
Du sætter dit hold og danner det netværk, som sikrer dig et stærk team, der kan realisere idéen.

Proof of Concept
Du beviser, at din idé kan realiseres i virkeligheden. Dit produkt, din service eller dit koncept indfrier behovet eller løser problemet.

Proof of Sale
Du beviser, at der er et marked for dit produkt, din service eller dit koncept ved at skabe salg.

Proof of Business
Du begynder at drifte din iværksætter-virksomhed og skaber salg, der sikrer, at du kan udbetale løn til dig selv og dit hold.

Skalering
Du kender nu dine kunder og er klar til at få flere kunder samt at indfri din forretningsidés fulde potentiale.