Kom med til netværksmøde om AI i automationsløsninger. Mødet er åbent for alle og afholdes hos Beckhoff og faciliteres af Odense Robotics' netværk for robot-, automations- og dronevirksomheder.

Business Kolding har lavet en aftale med Odense Robotics, om gratis adgang for virksomheder i Kolding Kommune til deres kommende netværksarrangement her i Kolding d. 23. august.

Hvad kan du forvente?
Du kan forvente en spændende eftermiddag, hvor oplægsholderne vil gennemgå specifikke cases samt give eksempler på, hvordan AI i automations- og robotløsninger allerede i dag giver industrien en konkurrencemæssig fordel.

Udviklingen af AI-baserede løsninger og innovative applikationsområder går ufatteligt stærkt. Vi vil derfor også dykke ned i, hvad der venter lige om hjørnet, og hvad vi kan forvente indenfor de kommende år.

Der vil naturligvis også blive rig mulighed for at netværke med kollegaerne fra industrien.

Program
Kort velkomst ved Odense Robotics

Beckhoff:
Præsentation af Beckhoff og konkrete eksempler på anvendelse af AI i praksis såsom ChatGPT indlejret i programmeringssoftware.

Ambolt AI:
Aalborgensisk konsulent- og udviklingshus med AI som omdrejningspunkt. I oplægget vil Ambolt give en kort indflyvning til AI og de mange anvendelsesområder inden for automations- og robotindustrien.
Ambolt vil afmystificere begrebet og tage en række antagelser op til behandling, som de har erfaring for, holder industrien tilbage i forhold til at implementere AI. Endelig vil de præsentere et par specifikke cases på, hvordan industrien med fordel kan anvende AI i praksis.

Karl Damkjær, Aalborg Universitet:
Med udgangspunkt i den forskning der finder sted på AAU’s Smart Production Lab, vil Karl give en præsentation omhandlende, hvordan din bils GPS får dig fra A til B, og hvad har det med industriel produktion at gøre. Kunstig intelligens er ikke bare vilde futuristiske visioner om robotter, der kan tænke og tale selv. Automatisk planlægning er en af de ældste discipliner inden for kunstig intelligens og er brugt mange steder - uden man lægger mærke til det, men det har stadigt stort potentiale.

Netværk og tak for idag!

 

23. august 2023
kl. 14:00 - 17:00
Beckhoff
Birkemose Allé 1
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Dennis Svane Christensen
dsc@odenserobotics.dk
+45 9215 0306