Er du iværksætter med en innovativ ide med potentiale til at blive en god forretning?

Innofounder er Innovationsfondens forløb for iværksættere med en videregående uddannelse. Det er et 12 måneders fuldtidsforløb der accelererer udviklingen af iværksætteridéen til et stadie, hvor virksomheden bliver økonomisk bæredygtig. Læs mere om Innofounder her.

I Erhvervshuset tilbyder vi gratis og uvildig sparring til at ansøge om Innofounder. Derfor inviterer vi, i samarbejde med Innovationsfonden, dig til et informationsevent om Innofounder.

Innovation Officer Marie Friis Madsen fra Innovationsfonden kommer og underviser i ”do’s and don´ts”, når man skriver en Innofounderansøgning. Du får også mulighed for at få afklaret de spørgsmål du har til processen – enten i fællesskab med de andre iværksættere der også søger om optagelse i programmet eller i 1:1 dialog med en forretningsudvikler fra Erhvervshus Sydjylland efter præsentationen. Du kan også aftale yderligere sparring til ansøgning eller udviklingsproces.

Udbytte

  • Viden om, hvad det kræver at blive optaget på Innofounderprogrammet
  • Tips til hvordan du skriver en god ansøgning
  • Viden om, hvad Innovationsfonden lægger vægt på i bedømmelse af ansøgningen, samt om processen for pitch
  • Møde andre iværksættere, der søger kapital til innovative projekter
  • Mulighed for at få besvaret individuelle spørgsmål

Målgruppe
Iværksættere med en innovativ idé, hvor mindst en person i teamet har en videregående uddannelse. Det er ikke et krav, at man allerede har et CVR-nummer, men hvis man har, må det højest være 3 år gammelt.

24. august 2023
kl. 10:00 - 12:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Allan Clausen
acl@ehsyd.dk
+45 4188 6641