Strømstyrke inviterer til 2 dages workshop, hvor du får værktøjer til at opbygge din digitale markedsføring og branding på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Du får input til hvordan din social-media strategi kan se ud samt hvordan du laver intelligent annoncering i Facebooks betalingssystem, og hvordan det fungerer i praksis.

Kurset er tilrettelagt som en kombination af teori og praksis, således at du får mulighed for at arbejde målrettet med din egen virksomhed på kursusdagene og mellem dag 1 og dag 2. Der er mulighed for 1:1 sparring på dagene. Underviser: David Lorentzen www.lorentzen-farsinsen.dk

DATO 
Dag 1: 16.aug. kl. 9-16
Dag 2: 31.aug. kl. 9-16

STED

Spinderihallerne, Spinderigade 11, Vejle – lokale Magasinet

PRIS 
Samlet pris for begge dage er 450 kr. inkl. moms.

Forplejning er inklusiv i arrangementet og betales ved tilmelding. Forplejning består af kaffe/te hele dagen, let morgenbuffet og frokostbuffet samt eftermiddagsforfriskning. Frokostbuffeten er et udvalg af salater, brød samt en varm ret. Bliver du forhindret i at deltage mister du din betaling på 450,- kr.

HVEM KAN DELTAGE?

  • Iværksættere og virksomheder
  • Partnere i projektet MEDSTRØM (tidligere og nuværende deltagere på TANKESTRØM, POWER UP, STRØMSTYRKE, HØJSPÆNDING, FABLAB).

TILMELDING 
Tilmelding er først-til-mølle, hvor Medstrøm-partnere vil blive prioriteret. Altså risikerer du at miste din plads, hvis ikke du er Medstrøm partner. Men du kan sikre dig sin plads ved at blive Medstrøm-partner.

Det kræver, at:

  • Du er iværksætter med et CVR nr. der ikke er ældre end 1/1 2012
  • På dagen underskriver partnererklæring, start- og slutskema samt udfylder timeregistreringer


Har du spørgsmål ang. partnerskab af Medstrøm, så kontakt Tina Nikolajsen, 21590221 eller tn@businesskolding.dk.

Dagene er arrangeret af MEDSTRØM - et projekt for iværksættere finansieret af Syddansk Vækstforum og EU Socialfond. Læs mere på www.medstroem.dk

16. august 2018
kl. 09:00 - 16:00
Spinderihallerne
Bornholm
Spinderigade 11
7100 Vejle
450 kr.

Arrangementet er afholdt.

Majbritt Chambers
macha@vejle.dk
30 57 66 12