Power Up inviterer til workshop med Strukturering & Planlægning.

Ud over at være faglig dygtig, så kræver arbejdet som iværksætter også at du både kan arbejde fordybet og koncentreret på den ene side, og på den anden side fleksibelt og åbent i mødet med det som måtte komme. Om det så er kunder som ringer, netværkskontakter der kommer forbi, eller din mail der koger over med information.

Ved at sætte fokus på hvordan du arbejder både med de rigtige ting og på de rigtige måder, kan du øge din personlige effektivitet og styrke oplevelsen af mening og retning både i din virksomhed men også i dit arbejdsliv mere generelt.

På workshoppen arbejder vi med udgangspunkt i din praksis og øver os på en række værktøjer og mentale teknikker, som du alle kan tage direkte med hjem og bruge i din hverdag.

De første 20 tilmeldte deltagere får udleveret bogen og værktøjskassen ”Kung Fu på arbejdspladsen” som indeholder inspiration, teori, metoder og øvelser som er brugbare både under workshoppen og når du kommer hjem.

Underviser: Lars Henrik Nielsen, erhvervspsykolog og ”innovations-ninja” i Spinderihallerne. 

Lars Henrik er også selv iværksætter og har 20 års erfaring som bl.a. underviser og forfatter inden for emnet personlig planlægning og er fortaler for læring gennem dialog og øvelse, så workshoppen består af korte inspirationsoplæg samt en række øvelser som løses individuelt eller i mindre grupper.

PRIS 
Prisen er 225 kr. inkl. moms.

Forplejning er inklusiv i arrangementet og betales ved tilmelding. Forplejning består af kaffe/te hele dagen, let morgenbuffet og frokostbuffet. Frokostbuffeten er et udvalg af salater, brød samt en varm ret. Bliver du forhindret i at deltage mister du din betaling på 225,- kr.

HVEM KAN DELTAGE?

  • Iværksættere og Start-ups
  • Partnere i projektet MEDSTRØM (tidligere og nuværende deltagere på TANKESTRØM, POWER UP, STRØMSTYRKE, HØJSPÆNDING, FABLAB).

TILMELDING 
Tilmelding er først-til-mølle, hvor Medstrøm-partnere vil blive prioriteret. Altså risikerer du at miste din plads, hvis ikke du er Medstrøm partner. Men du kan sikre dig sin plads ved at blive Medstrøm-partner.

Det kræver, at:

  • Du er iværksætter med et CVR nr. der ikke er ældre end 1/1 2012
  • På dagen underskriver partnererklæring, start- og slutskema samt udfylder timeregistreringer

Har du spørgsmål ang. partnerskab af Medstrøm, så kontakt Tine Corfitz, 23 47 50 42 eller tinco@vejle.dk

Dagene er arrangeret af MEDSTRØM - et projekt for iværksættere finansieret af Syddansk Vækstforum og EU Socialfond. Læs mere på www.medstroem.dk

25. september 2018
kl. 09:00 - 13:00
Spinderihallerne
Magasinet
Spinderigade 11
7100 Vejle
225 kr.

Arrangementet er afholdt.

Majbritt Chambers
macha@vejle.dk
30 57 66 12