Arrangementet er for dig, med interesse for bæredygtig optimering i fødevarebranchen og udfordringerne forbundet med dette.
Konferencen er for dig, der har interesse for en bæredygtig optimering i fødevareproduktioner og udfordringerne forbundet med dette.
I løbet af eftermiddagen vil flere emner blive belyst, og du får bl.a. svar på:
- Hvordan kommunikerer små fødevarevirksomheder deres bæredygtige initiationer på en tiltrækkende og troværdig måde?
- Hvordan påvirker kommunikationen forbrugerne og hvor meget information kræver de?
- Hvem definerer, hvordan vi taler om sundhed, klima og bæredygtighed?
Til sidst vil der være en workshop, som tager afsæt i det delphi-studie Hochschule Flensburg gennemførte tidligere på året.
For tilmelding til konferencen, kontakt Britta Lessow Tästensen på blt@ehsyd.dk eller +45 6188 4671.
Arrangementet vil foregå på engelsk.
Velkommen og introduktion
Oplæg
v/ Leif Jørgensen, direktør hos Naturmælk
Oplæg
v/ Marie Jeng, stifter og direktør for Koalition
Diskussion
Pause
Workshop
Afslutning og Netværk
Dette projekt finansieret af midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.