For 2. år i træk tager Business Kolding initiativ til at samle de godt 70 erhvervsrettede netværk i Kolding Kommune. Sidste år blev en stor succes med mere end 300 tilmeldinger. Ved Store Netværksdag 2015 var det primære fokus at få synliggjort alle netværk. I år bliver fokus at få bragt netværkene i spil og tune disse, så vi alle får mest muligt udbytte.

Du inviteres indenfor i bokseringen, hvor vi stiller skarpt på netværksfokus, netværkstaktik og værdien af netværk. Det bliver en formiddag med både trænings-lejr og erhvervs Battle, der hjælper med at slå udfordringer til hjørne og giver motivation til det videre arbejde i de mange erhvervsrettede netværk, vi har i Kolding kommune. Se oversigt over de erhvervsrelaterede netværk i Kolding Kommune.

Findes dit netværk ikke på oversigten eller er der rettelser/tilføjelser til eksisterende tekst, så har du nu mulighed for at udfylde denne formular , hvorefter I vil komme med på listen.

Afslutningsvis kommer Mikkel Kessler i ringen og giver et ærligt og indholdsrigt oplæg om hans liv i bokseringen, samt masser af punchlines om viljestyrke, motivation, udfordringer og vindermentalitet. Med andre ord leads og ledetråde, som ethvert netværk kan drage nytte af og lade sig inspirere af. 

Program
07.30

Registering og morgenmad

08.00

Velkomst fra bokseringen

08.15

Trænings-lejr

09.15

3 runder med Netværk og Erhvervs Battle 

09.30

Mikkel Kessler – UNDER BÆLTESTEDET
Oplev et personligt og inspirerende foredrag, hvor den ellers private Mikkel Kessler for første gang rigtig lader offentligheden komme bag om rampelyset og giver et åbent og ærligt indblik i sin professionelle karriere og de valg og fravalg, han undervejs har måttet tage på godt og ondt. Foredraget er på én gang underholdende, tankevækkende og fyldt med anekdoter fra bokseverdenen, hvor Mikkel Kessler undervejs drager paralleller til verdenen udenfor og de udfordringer, vi generelt møder i vores hverdag.

10.30

Tak for idag
Mulighed for at fortsætte med at netværke

Deltagerliste

Se deltagerlisten til Store Netværksdag 2016.

06. december 2016
kl. 07:30 - 10:30
IBC innovationsfabrikken
Birkmosevej 1
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 500,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Anne Halskov
ador@businesskolding.dk
2047 3107
Tilmeldingsfrist er senest den 1. december 2016