Design Network Kolding, Amoode og Business Kolding inviterer til DesignBar ved Amoode.

Amoode holder til i det kreative kontorfællesskab Formfabrikken. Her designer Anne Mette Bjerre Hansen tøj med tanke på miljøet. Hun udvælger nøje stof fra restpartier, til sine kjoler, toppe, bukser etc., så der går mindst muligt til spilde af de metervarer der allerede er produceret. Det betyder imidlertid ikke at man er gået på kompromis med kvaliteten, snarere tværtimod.

Hos Amoode værdsætter man deadstock-stoffer, og ser dem som unikke muligheder for at skabe begrænsede oplag og eksklusive stilarter af høj kvalitet. Mens der bliver fokuseret på finish og detaljer, er de afslappede silhuetter desuden skabt ud fra en idé om, at det skal kunne bruges året rundt, og produceres primært i OneSize. Fokus er derfor på den bæredygtige produktion, og idéen om at vi skal købe mere tøj af kvalitet så det kan holde længere, og mindre fast fashion.

Kom til DesignBar hos Amoode v. tekstildesigner Anne Mette Bjerre Hansen, hvor hun fortæller om sine designprocesser og inspiration. Herefter vil der blive serveret drinks og snacks til de deltagende.
Det foregår torsdag den 25. maj kl. 15.00-17.00 på Formfabrikken, Runddelen 2, 6000 Kolding.

DesignBar er en mulighed for designere, kreative, og andre med interesse for design, at møde ligesindede og få lidt inspiration med hjem.

Program
15:00

Velkomst og præsentation af Design Network Kolding

15:15

Præsentation af Amoode

15:45

Drinks, snacks og hygge

17:00

Tak for i dag

25. maj 2023
kl. 15:00 - 17:00
Formfabrikken
Runddelen 2
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Leendert Bjerg
leebj@businesskolding.dk
+45 9243 7022