Foreningen Business Kolding inviterer medlemmer med gæster til BusinessBar d. 27. oktober i Orangeriet i AL Passagen. Masser af uformelt netværk, hygge og lidt godt til ganen.

Når Foreningen Business Kolding holder BusinessBar d. 27. oktober skal vi besøge et sted, der i høj grad er vant til at have gæster. Vi er lige midt i Koldings gågadesystem, hvor der findes en lille oase – nemlig AL Passagen, hvor flere barer, caféer og restaurationer holder til.

Vi skal mødes i Orangeriet i AL Passagen, hvor Morten Strøh vil tage imod og fortælle lidt om stedet, og om hans store engagement i Kolding. Ud over Orangeriet ejer og driver han også The Mokka Café, Vinbaren, Restaurant Johansens, Marinaen, Kål & Co, Street Food Kolding og Circus Gin.

Til BusinessBar samler vi virksomhederne i uformelle rammer og med fokus på netværk på tværs. Her møder du andre erhvervsfolk, som måske kan blive din næste samarbejdspartner eller kunde… eller måske en du kan sparre med, om muligheder og hverdagens udfordringer.

Som medlem af Foreningen Business Kolding er du velkommen til, at invitere gæster med, så de kan få en forsmag på det stærke erhvervsnetværk som vi tilbyder. Du er også velkommen, hvis du overvejer et medlemskab, men gerne vil vide mere om Foreningen Business Kolding, hvad vi kan gøre for dig og møde nogle af de andre medlemsvirksomheder.

Program (Husk tøj efter vejret – der kan være lidt køligt i Orangeriet i oktober måned)
15:00

Ankomst i Orangeriet

15:10

Velkommen
v. Lise Daldorph, Business Kolding og Morten Strøh

15:20

Netværk og hygge
Lidt til ganen og masser af netværk 

17:00

Tak for i dag!

27. oktober 2022
kl. 15:00 - 17:00
Orangeriet
A L Passagen 5
6000 Kolding
0

Arrangementet er afholdt.

Lise Daldorph
lidal@businesskolding.dk
+45 2924 5934
OBS: Der er et begrænset antal pladser og tilmelding er først til mølle!