Vil du vide mere om CO2-regnskaber og CO2-reduktion? Så skal du måske deltage på vores forløb til efteråret, og få "grønt bælte" i CO2-regnskab.

Forløbet er målrettet virksomheder, der ønsker at blive i stand til at udarbejde et årligt klimaregnskab, finde sin baseline, få indsigt i hvordan man laver en klimastrategi, samt sætter mål for egen indsats.

Deltagene får:

  • Kendskab til metodegrundlag for beregning af CO2
  • Lært at bruge klimakompasset
  • Identificeret egne indsatsområder
  • Inputs til kommunikation om egen indsats

Gennem et koncentreret klimaforløb, klædes centrale medarbejdere fra virksomheden på, til at kunne udarbejde et fuldt klimaregnskab

Gennem fælles opstarts-, pit stop- og opsamlingsworkshops sammen med andre virksomheder, vil deltagerne få en introduktion til klimaregnskaber, terminologi, strategiske klimamålsætninger m.m. I de individuelle møder vil rådgiver guide virksomheden ud fra deres konkrete behov og udgangspunkt.

Der vil være en egenbetaling for deltagelse, men der vil være mulighed for at søge medfinansiering til arbejdet med den grønne omstilling. Forløbet tilbydes i et samarbejde mellem Business Kolding og NIRAS A/S.

På intromødet deltager også Erhvervshuset, som fortæller om tilskudsmuligheder til grøn omstilling.

Forventet opstart for forløbet er oktober 2022.

Har du lyst til at høre mere - så tilmeld dig - helt uforpligtende - intromødet nedenfor. Det er også muligt at deltage online. 

Har du spørgsmål – så kontakt Lise Daldorph, lidal@businesskolding.dk eller mobil 2924 5934

 

Bæredygtig forretningsmodel løfter lokalt fiskefoderfirma til global spiller inden for akvakultur. Aller Aqua Group omsætter for i omegnen af 1,3 mia. kroner på årsbasis. Læs mere...
30. august 2022
kl. 15:00 - 16:30
Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Lise Daldorph
lidal@businesskolding.dk
+45 2924 5934