Har du en god idé og tænker på at starte egen virksomhed, men mangler lidt rådgivning eller sparring? Så er Pakhuset stedet, hvor du har mulighed for at få hjælp til at komme videre.

Hvem kan henvende sig?
Vi har samarbejdsaftaler med de fire videregående uddannelsesinstitutioner i Kolding – Syddansk Universitet, International Business Academy, University College Syddanmark og Designskolen Kolding – som gør, at alle studerende herfra har mulighed for, at få rådgivning af iværksætterkonsulent Leendert Bjerg

Hvad kan jeg forvente?
Rådgivningen kan dække alt lige fra idéstadiet til den skalerbare iværksættervirksomhed.

Mange kommer for at få testet deres idé af og få rådgivning til det videre forløb – der er ingen idéer, der er dårlige, det handler blot om, at få eksekveret rigtigt. En del kommer for at benytte det tilknyttede netværk. Netværket består af andre studerende med alsidige kompetencer, Business Koldings medarbejdere, andre iværksættere i Pakhuset og alle Business Koldings medlemmer. Dertil er der sparring ift. både etablering af virksomheden, prototypeudvikling, salgsoptimering og forretningsudvikling. Mulighederne er mange!

Hvad/hvor meget skal jeg forberede?
I princippet får du det ud af rådgivningen, som du har forberedt. Du må komme med din idé og intet andet, men har du lavet en prototype, forretningsplan, budgetter m.m. når du simpelthen længere. Få værktøjer til opstart.

Du kan også hente hente skabeloner til f.eks. forretningsplan og budgetter på Virksomhedsguiden