​​Kompetenceløft skal gribes an som hvis man vil spise en elefant, den skal skæres ud i mindre bidder. Vi skærer med dette arrangement den første bid af elefanten.

Hvordan kommer man godt fra start med kompetenceløft i virksomheden. Når du forlader arrangementet, har du en plan i hånden og de første steps klar til at starte processen.

Arrangementet er for alle fødevarevirksomheder (produktion, hotel, restauration, catering, detailhandel o.a), der påtænker at starte processen, eller som allerede er i gang og ønsker fornyet inspiration.

Deltagere får efter webinaret fremsendt vores nye e-bog om strategisk kompetenceudvikling, udarbejdet i samarbejde med Lis Korsbjerg, Hans Kærgaard og HC. Thordsen. 

Da vi endnu ikke må forsamles, afholdes dette arrangement i en kortere udgave online - se opdateret program nedenfor.

Program (online)
08:45

Tjek-in rummet er åbent
Det er en god idé at du møder ind i god tid, da vi starter præcis kl. 9.00

09:00

Velkomst

09:05

Hvordan og hvorfor Danish Crown kompetenceafklarer samtlige medarbejdere i koncernen
Indlægget leveres af Lis Korsbjerg, der er uddannelsesansvarlig hos Danish Crown, og tidligere stod i spidsen for uddannelsesindsatsen hos Arla. Du vil få et indblik i succeser, fiasko samt resultaterne fra Arla og Danish Crown. Der er lagt op til spørgsmål og dialog undervejs.

09:50

Skab en sund uddannelseskultur i din virksomhed
Det er vigtigt at have kvalificerede medarbejdere, men hvordan tager man hul på kompetenceløft og kommer godt fra start.

Indlægget leveres af Hans Kærgaard fra den uvildige organisation Netværkslokomotivet, der vejleder virksomheder om strategisk kompetenceudvikling og motiverer offentlige og private virksomheder til at opkvalificere medarbejdere, som har svært ved at læse, skrive, regne samt brug it og engelsk.

10:35

Hvordan laves kompetenceafklaring helt konkret
Indlægget leveres af HC Thordsen fra IBC Kurser

10:45

Tak for i dag

25. maj 2020
kl. 08:30 - 14:00
IBC Innovationsfabrikken
Birkemosevej 1
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Chalotte Tryk
ct@udviklingvejen.dk
+45 5183 2404
Du vil modtage et link til Zoom ca. kl. 8.15 - hvis du oplever du tekniske udfordringer kan du ringe til Ulrik Kragh på 24615383 eller Chalotte Tryk på 51832404.