POWER UP er et opstartsforløb for dig der har et koncept/idé og vil starte virksomhed. Du kan søge om at blive optaget på forløbet i Kolding med start 3. september 2018.

Power Up 2.0 hjælper dig med at opbygge fundamentet for din virksomhedsidé og koncept. Uanset om det er inden for livsstils, interiør, mode, accessories, nye digitale løsninger, bæredygtige koncepter eller medieproduktion fra kogebøger, coffeetable-books til fotografi og grafisk design.  

Du får

  • 8 workshops
  • individuel sparring
  • praktiskorienteret viden og værktøjer
  • et udvalg af valgfag
  • netværk af andre nystartede iværksættere

Målet er at du som ny iværksætter udvikler din virksomhed til en sund og bæredygtig forretning og samtidig får et fagligt og personligt kompetenceløft. 

Du kan deltage hvis du har haft et CVR nummer mellem 0-1 år, men også selvom du endnu ikke har etableret et CVR nummer, blot du har en ambition om at starte selvstændig virksomhed.

Programmet

Download programmet  - * Der kan forekomme ændringer

Din investering i forløbet 

Deltagelse i Power Up er gratis, men du investerer din tid i uddannelsesforløbet. Du betaler et forplejningsgebyr på 900,- for kaffe, frugt og kage ved modulerne som betales ved kursusstart og frokost kan medbringes eller købes. Prisen er ikke inklusiv forplejning til valgfag.

Når du er optaget på forløbet forventes du at bruge cirka 40 timer om måneden til forberedelse og deltagelse i undervisningen, og du forpligter dig til at registrere dit tidsforbrug på forløbet og indlevere det til projektadministrationen.

Hvad siger tidligere deltagere?

 

 

 

Flere udtalelser:

”At være en del af power Up har givet mig selvtillid! Tiltro til at jeg har noget som jeg KAN gøre til mit levebrød! Jeg har fået en bedre forståelse for, hvordan jeg skal drive en virksomhed, udefra og ind"

”For mig har Power Up givet mig indsigt, både i mig selv og det at lave firma. Det har udviklet min idé, min præsentation og min viden, og jeg føler at jeg har fået oplysning om alle de ting der skal til for at få succes i min virksomhed. Jeg har fået udvidet mit netværk og er fantastisk glad for det!”

"Jeg har fået foldet min idé helt ud - pillet den fra hinanden og fået den sat sammen igen, som en stærk grundpille for at kunne gøre min drøm til virkelighed."

Læs flere udtalelser fra tidligere deltagere her.

03. september 2018
kl. 09:00 - 18:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221