Vil du høre nogle forstandige, men sikkert også provokerende bud på, hvordan fremtiden sætter krav til Kolding som en kreativ og bæredygtig by?

Så har du nu mulighed for at møde fremtidsforskeren Anne Skare Nielsen, når hun er keynote speaker ved en designevent ”Exploring the Sustainable Creative City”, der er arrangeret af Kolding Kommune, Business Kolding, D2i og Designskolen Kolding i regi af EU Interreg-projektet VekselWirk.

En af verdens bedste
Anne Skare Nielsen sætter fokus på fremtidens krav til den kreative og bæredygtige by. Hun zoomer ind på, hvordan vi som borgere og virksomheder kan bidrage til og forberede os på en transformation af byen, så den bliver mere bæredygtig.

En forvandling, hvor vi måske kan udnytte kreativiteten på nye måder.

Og der er både fart over feltet og kolorit på sproget, når Anne Skare Nielsen går på scenen.

Hun betegner sig selv som en af verdens bedste fremtidsforskere og noget af det skarpeste fra videnskabens verden - mikset med intuitive og empatiske superkræfter og et ordentligt vognlæs humor. Hendes favoritcitat er: ”Du kan altid gå i panik senere.”

- Jeg ser frem til at byde Anne Skare Nielsen velkommen med sit syn på, hvordan vi kan bygge videre på vores kreative og bæredygtige by. Det er altid godt med et friskt pust udefra, og jeg forventer, hun kommer til at ruske godt op i os med sine skarpe iagttagelser, påpeger borgmester Jørn Pedersen.

Det er gratis at deltage til arrangementet, men tilmelding nødvendig.

Sidste frist for tilmelding er den 1. december.

Tilmeld dig arrangementet her

05. december 2019
kl. 13:15 - 14:45
IBA Erhvervsakademi
Havneparken 1
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Signe Marie Smidt
signe@kolding.dk
2283 2442
Det er gratis at deltage, men tilmelding nødvendig.