Der er nu kun 2 uger tilbage til årets iværksætterkonference GoRed 2017 løber af stablen. Gratis bustransport t/r fra Kolding.

Der er allerede nu solgt 550 billetter! Det bliver en fantastisk inspirerende dag, hvor alle indlægsholdere stiller op til fordel for Røde Kors og hvor alt overskud også går til Røde Kors!

GoRed 2017 er årets iværksætter- og innovationskonference, som du ikke må gå glip af. Det er dagen, hvor Danmarks dygtigste iværksættere går på scenen og deler ud af deres historier og viden. Programmet er lagt, og at det bliver en dag fyldt med interessante pointer, gode historier og masser af grin. Alt sammen sikkert styret af Morten Resen, som er dagens vært. Programmet bliver løbende offentliggjort her på siden og kan altid ses på www.gored.dk

Nogle af Danmarks dygtigste iværksættere, herunder David Helgason (Unity), Jesper Buch (JustEat.com), Birgit Aaby (Combiservice), Lennart Lajboschitz (Flying Tiger) og Konrad Kierklo (Miinto), er SUPER klar til at dele ud af deres guldkorn, gode historier om deres største successer og ikke mindst fejltagelser på denne super spændende dag. 

KØB BILLET TIL ÅRETS IVÆRKSÆTTERKONFERENCE

 

 

02. juni 2017
kl. 08:30 - 16:30
Lokomotivværkstedet
Otto Bussesvej 5A
2450 København
Gratis bustransport tur/retur fra Kolding - begrænset antal pladser