Har din virksomhed brug for udvikling og et innovativt løft gennem nye kræfter og kompetencer? SDU Erhverv og Business Kolding inviterer til informations eftermiddag omkring tilskudsordningen InnoBooster.

På arrangementet vil vi fortælle om din virksomheds muligheder for at ansætte en akademiker med tilskud på kr. 150.000,- til lønomkostninger. Virksomheden River Online har erfaring med ordningen, og vil fortælle om udbyttet og fordelene ved at ansætte en ung InnoBooster.

Innovationsfonden vil opdatere os på de nyeste tiltag indenfor ordningen, samt besvare eventuelle spørgsmål ift. ansøgningsprocessen og anden formalia.

Afslutningsvis fortæller 3 næsten færdige akademikere om, hvordan de kan byde ind med innovation og udvikling. Der vil være mulighed for at sætte individuelle møder i stand efterfølgende.

Arrangementet er for dig, der er nysgerrig på udvikling og innovation både på kort og på lang sigt, samt hvordan du opnår tilskud. Du kan læse mere om ordningen på www.innovationsplan.dk

Program
16.00

Kort om muligheder hos Syddansk Universitet, SDU
v/ Morten Weber og Morten Johansen

Information om ordningen, Innovationsfonden
v/ Ditte Amskov

En virksomheds erfaring med InnoBooster, River Online
v/ Jesper Riber

Hvad kan en ung akademiker tilbyde, Studerende
v/ Kasper Lundsgaard, Kristian Aagaard og Kristine Jensen

18.00

Afslutning

08. april 2015
kl. 16:00 - 18:00
River Online
Jernbanegade 25
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 500 ved manglende afbud senest dagen før.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Morten Johansen
morjo@sdu.dk
6133 5319