Kom til First Mover Morgenmøde og få inspiration til, hvordan du kan få åbnet op for at arbejde med de komplekse problemer i virksomheden.

Kender du det, at man støder på de samme problemer igen og igen?

Det er særligt de komplekse problemer – der både rummer teknologiske, markedsmæssige og organisatoriske udfordringer på en og samme tid – som kræver ressourcer, tid og mod at gå i gang med.

Ved du, at det tit er den slags problemer, der kan føre til innovationer og forretningsudvikling, men at vi sjældent rigtig har eller tager os tid til at gøre noget ved dem?

På dette First Mover Morgenmøde får du inspiration til, hvordan du kan få åbnet op for at arbejde med de komplekse problemer, der rummer kilden til virksomhedens næste forretningsområde, innovative produkt eller nye måder at organisere virksomheden på.

Mødet vil være en dialog mellem teori og praksis, hvor professor mso, Steffen Korsgaard, vil starte med at fortælle om forskellige forskningsmæssige perspektiver på problemer og problemløsning - og de forskellige strategiske handlingsrum, virksomheder kan agere i.

Herefter leverer Ole Østergaard, der er Managing Director og partner i Klean, et mere praktisk perspektiv på arbejdet med problemløsning i virksomheder, når han vil fortælle om sine erfaringer med at håndtere de muligheder, der ligger i digital omstilling samt de barrierer for forandring, han møder hos virksomhederne, lederne og medarbejderne.

Morgenmødet er relevant for alle, som interesserer sig for forretningsudvikling, innovation og samarbejder.

Program
8:00

Morgenkaffe og velkomst

08.15

Forskellige perspektiver og definitioner på problemer og strategisk problemløsning fra forskningen.
v/Steffen Korsgaard, professor mso, SDU

Praktiske perspektiver på hvordan man arbejder med strategisk problemløsning i virksomheder.
v/Ole Østergaard, Managing Director og partner, Klean

09:00

Spørgsmål og diskussion

09:30

Afslutning


Læs mere om SDU First Mover - morgenmødet her

30. november 2018
kl. 08:00 - 09:30
SDU Kolding
Lokale 61.01, Gæstecaféen på 6. sal
Universitetsparken 1
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Tina Kjær Holler
tkh@sdu.dk
6550 1390
Det er gratis at deltage i morgenmødet, men tilmelding er nødvendig.