Steffen Helledie, Iværksætterdanmark og Erhvervshus Sjælland præsenterer: Sådan øger du din tilstedeværelse online. Fagligt kompetenceforløb. Online. 5 X 2 timer. Fra 4. februar til 4. marts.

NB! Holdet er fuldt booket. 

 

Ønsker du konkrete og velafprøvede værktøjer til at styrke din digitale markedsføringsstrategi? På dette faglige kompetenceforløb får du tips og tricks til hvordan du kan bruge søgemaskineoptimering, adwords-annoncer og andre redskaber til at styrke din tilstedeværelse online.

Forløbet er for alle danske iværksættere, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:

Du ønsker viden om, hvordan du opbygger en hjemmeside, der nemt kan findes af dine nuværende og potentielle kunder. Du ønsker et grundlæggende indblik i de mange muligheder, der byder sig, når du er til stede og markedsfører din forretning online. Forløbet er tilpasset alle iværksættere, der ønsker at arbejde strategisk og praktisk med deres tilstedeværelse på alskens online platforme, uanset niveau og tidligere erfaring.

  • Få konkret og praktisk viden om digital markedsføring herunder søgemaskineoptimering, sociale medier og Google My Business, så dine kunder kan finde dig, dér hvor de søger.
  • Få styr på hvordan du kan arbejde strategisk med hjemmeside og/eller webshop, og hvordan du skaber trafik til dine sites ved hjælp af målrettet annoncering og kampagneplanlægning.
  • Få styr på hvordan du bruger webanalyse, så du kan omsætte data til konkrete indsigter, der kan øge din forståelse for dine kunder.

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning

Steffen og Kristian Helledie er eksperter i at rådgive virksomheder og iværksættere om digitale markedsføringsstrategier, online tilstedeværelse og brug af sociale medier.

Krav for deltagelse

Iværksætterdanmark bliver finansieret af EU's Socialfond, og for at sikre at vi gør vores bedste og leverer det tilbud til de danske iværksættere, vi har lovet, skal du, som deltager, udfylde en række EU-dokumenter. De skal underskrives med NemID, og det første dokument er et såkaldt startskema, som du modtager lige efter din tilmelding. Det er påkrævet, at alle dokumenter udfyldes og underskrives. Vi beklager besværet, og takker samtidig for at du er med til at sørge for, at Iværksætterdanmark bliver ved med at være et levedygtigt og professionelt tilbud til danske iværksættere. Tak!

Vær opmærksom på, at du tilmelder dig et forløb, som består af fem online aktiviteter. Du forpligter dig altså til at deltage ved hele forløbet. 

4. februar, 16.30 - 18.30

11. februar, 16.30 - 18.30

18. februar, 16.30 - 18.30

25. februar, 16.30 - 18.30

4. marts. 16.30 - 18.30

04. februar 2021 16:30 -
04. marts 2021 18:30
Online
IværksætterDanmark
Gratis
Emil Ødegaard
eoe@ehhs.dk
3168 4101
Forløbet er fuldt booket.