Ønsker du at få mere ud af din ledelse? Hvis JA, så kan dette gratis leder-forløb være relevant for dig.

Forløbet sætter fokus på udvikling af virksomheden gennem en mere professionel tilgang til ledelse, herunder hvordan du får mest muligt ud af medarbejderne og skaber medarbejdermotivation og udvikling.

HVORFOR LEDELSE?

Gode medarbejdere kræver god ledelse. Men hvad er god ledelse? Hvorfor er ledelse vigtigt? Og hvordan udfører man god ledelse? Spørgsmålene er mange, og der findes ikke et entydigt svar. Ledelse er et værktøj, og ikke bare noget man kan. Ledelse kræver træning og indsigt i medarbejderen. De bedste ledere kan få det optimale ud af deres medarbejdere, hvilket er til gavn for virksomheden og medarbejderne. Gevinsten ved ledelse er altså stor, idet det styrker trivsel og motivation, hvilket kan ses bundlinjen.

INTENSIVT FORLØB

Business Kolding, Billund ErhvervsFremme og SDU inviterer til et spændende ledelses-forløb. Formålet er at klæde deltagerne på med vigtig og relevant viden indenfor ledelse. Førende forskere fortæller om, hvordan man i praksis kan arbejde med ledelse, så det ikke blot skaber øget medarbejdertilfredshed, men også øget omsætning og vækst i virksomheden.

UDBYTTE

  • Forståelse for værdien ved god ledelse
  • Redskaber til at praktisere god ledelse
  • Nyeste viden om medarbejderudvikling og fastholdelse
  • Teamledelse
  • Indsigt i medarbejdertyper, og hvordan man kan arbejde med disse

HVEM KAN DELTAGE?

Leder-forløbet henvender sig til små og mellemstore virksomheder, som i bred forstand agerer inden for forretningsområderne oplevelseserhverv, design, energi eller sundheds- og velfærdsinnovation.

Det I skal investere i forløbet er den tid, som jeres medarbejdere bruger på forløbet. Projektet indebærer statsstøtte, og forinden start vil der derfor være gennemgang af en række formalia.

Kontakt os endelig for en afklarende samtale omkring din virksomheds deltagelse.

Kompetenceudviklingsseminarerne om Ledelse er blevet til som en del af projekt KOMPAS med støtte fra EU’s Socialfond og Syddansk Vækstforum

 

Program - alle dage 9.00 - 16.00
Dag 1

31. oktober

Pakhuset, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding

Mødelokale Bornholm

Dag 2

28. november

Billund Centret, Hans Jensensvej 6, 7190 Billund

Mødelokale 1 

Dag 3

7. december

SDU - Syddansk Universitet, Universitetsparken 1, 6000 Kolding

 

Se hele programmet for leder-forløbet på dette link

31. oktober 2018
kl. 09:00 - 16:00
Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Jørgen Bruun
jfb@businesskolding.dk
23421550
Forløbet er fuldbooket