Vil du lære at indsamle kvalitative data, opnå kundeindsigt og få forståelse for, hvordan du omsætter det til nye forretningsinitiativer og salg? – fx produkttilpasning og vinkling af markedsføring. Så er dette workshopforløb det rette for dig.

Workshopforløbet er for alle danske iværksættere, der ønsker at blive klogere på deres kunder, og enten stadig er på idé-stadiet, eller har virksomhed, som er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.    

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.  

Du vil helt sikkert få mest ud af workshopforløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:    

Du har et produkt eller en service/ydelse, som du har besluttet at starte virksomhed med, eller allerede driver virksomhed på baggrund af. Det er vigtigt, fordi dit produkt/service/ydelse skal bruges som den case, du arbejder med gennem forløbet. På forløbet vil du blandt andet blive klogere på: 

  • Strategisk designtænkning til proces og konceptudvikling.
  • Kvalitative metoder og udvikling af kundeindsigter.  
  • Forretningsudvikling til styrkelse af forretningsmodel, værditilbud og salg.

Mellem hver workshop forventes du at arbejde med din case - fx. skal du gennemføre 1-2 kundeinterviews  – gennemsnitligt 5 timers forberedelse pr. workshop 

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning  

På forløbet vil du møde underviserne Mette og Marie fra henholdsvis STUDIE33 og Guiding Coach – Human Diplomat.

Mette er sociolog og en erfaren facilitator, som har drevet et hav af processer fra ideudvikling til færdigt produkt. Hun er vant til at arbejde med forskellige målgrupper med vidt forskellige forudsætninger for at skabe forandring i øjenhøjde med den enkelte. Marie er konsulent og rådgiver i forretningsudvikling og salg samt ledelsescoach og arbejder til daglig med iværksættere og mellemstore virksomheder og deres ledere, som ønsker at løfte deres virksomheder til et nyt niveau og positionere sig tydeligere på markedet. 

Workshopforløbet finder sted følgende dage:

05-01-2023 09.00 - 12.00 Online
19-01-2023 09.00 - 12.00 Online
26-01-2023 09.00 - 11.00 Online
02-02-2023 09.00 - 12.00 Online

Iværksætterdanmark

Forløbet er en del af Iværksætterdanmark. Iværksætterdanmark bliver finansieret af EU's Socialfond, og for at sikre at projektet gør sit bedste og leverer det tilbud til de danske iværksættere, skal du som deltager udfylde en række EU-dokumenter. De skal underskrives med NemID, og det er påkrævet, at alle dokumenter udfyldes og underskrives. 

Se alle IværksætterDanmarks aktuelle forløb.

05. januar 2023 09:00 -
02. februar 2023 12:00
Online
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Olivia Faxhøj Lisbjerg
ofl@ehhs.dk
61884683