Medstrøm tilbyder nu en onlineversion af Tankestrøm, hvor vi læner os om at de erfaringer, vi har med flere end 400 deltagere gennem forløbet. Forløbet består af 3 halve dage.

Tankestrøm er for dig, der har en iværksætter i maven og en spirende idé. Måske drømmer du om at starte egen virksomhed og søger sparring på de første skridt, eller måske er du allerede etableret iværksætter med et nyt produkt eller projekt, der skal sparkes igang.


På Tankestrøms iværksætterworkshop kan du prøve dig selv og din virksomhed/idé af i professionelle, tværfaglige rammer.

Inspiration
Du vil møde to iværksættere, som vil dele erfaringer fra deres personlige iværksætterrejser og fortælle om:

  • Hvordan kommer jeg i gang? - og hvordan gør jeg opmærksom på mig selv og skaber efterspørgsel efter mit produkt eller service?
  • Salg & Netværk - hvordan du aktiverer og gør dit netværk til en fordel i opstarten af din forretning, og hvordan du sikre balance mellem netværk og salg – altså skruer ned for kaffemøder og op for salget.
  • Kend din værdi/værdien af dit produkt fra start og få de første salg i bogen.
  • Sæt nogle mål, deadlines og hav modet til at tage springet. 

Faglig og personlig indsigt
Du arbejder med din idé og dine forudsætninger for at føre den ud i livet. Hvem er du, hvem kender du og hvilket marked bevæger du dig ud på? Hvad er kernen og værdien i den virksomhed du drømmer om? Hvordan lægger du en plan og kommer i gang?

Træning i at pitche din idé
Du arbejder med at forme din idé, styrke din pitch overfor mulige samarbejdspartnere og teste den af i et professionelt forum, samt mulighed for at sparre og netværke med andre spirende iværksættere.

Pris & Tilmelding
Det er gratis at deltage. Du er først optaget på holdet, når vi har et udfyldt startskema, uploadet en kort præsentationsvideo og deltaget i en ca. 15 minutters video-samtale

Program 
Dag 1: onsdag 14. april, kl. 9.00 - 12.00
Dag 2: fredag 17. april, kl. 9.00 - 12.00
Dag 3: onsdag 22. april, kl. 9.00 - 12.00

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?
Tankestrøm er en del af projektet Medstrøm, et tværkommunalt projekt med det formål at udvikle og styrke iværksættere i Syddanmark.

Læs mere på www.medstroem.dk 

Medstrøm-projektet følges af to forskere fra Syddansk Universitet, og gennem din deltagelse i projektet er du udvalgt til at bidrage til forskning og metodeudvikling, som vil komme andre iværksættere til gode i fremtidige projekter. Du vil blive bedt om at besvare en kort række spørgsmål, som du modtager på mail, både før, under og efter din deltagelse i forløbet, og besvarelsen af disse spørgsmål er en betingelse for at kunne deltage i projektet. Svarene behandles naturligvis strengt fortroligt, og dit bidrag er anonymt. Derudover skal du på første kursusdag udfylde et skema med tidsforbrug m.m. af dokumentationshensyn.

Ved tilmelding af Tankestrøm accepterer du også, at Medstrøm må kontakte dig med andre tilbud i form af øvrige Medstrøm-forløb og valgfag. Endvidere at vi må kontakte dig i forbindelse med senere evaluering.

14. april 2020
kl. 09:00 - 12:00
Medstrøm & Fremtidsfabrikken
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Kasper Tveden Jensen
kasper.tveden.jensen@svendborg.dk
2463 9614