Den 12. august 2017 kommer Danmarks mest unikke motionscykelløb til Kolding, når byen lægger gader og veje til cyklingens svar på løbernes DHL-Stafet – Cykelstafetten Spar Nord.

Business Kolding samarbejder med Cykelstafetten Spar Nord 2017 - hele Danmarks Cykelfest - et socialt event, hvor du er sammen med dine kolleger, familie og venner.

Cykelstafetten er for motionscyklisten, og derfor kan alle deltage. Hold består af 3 personer, der skiftes til at cykle i fire timer på en rundstrækning. Mens et holdmedlem cykler på ruten, kan de to andre hygge sig på stævnepladsen/Borchs Gård. Cykelstaffen er for alle, og der vil være både medlemsvirksomheder, personale, kunder, leverandører, familie og venner på dagen.

Vi kan tilbyde medlemmer af Kolding Handelsråd, Kolding Turistforening og Foreningen Business Kolding et stafethold, med 3 personer, til 500 kr.
(normalpris 750 kr.), hvilket dækker deltagelse i Cykelstafetten.

Brug rabatkoden: cykelstafetten500 ved tilmelding.


Det bliver muligt at tilkøbe bespisning + drikke for 75 kr. pr. person, men ellers er man selvfølgelig også velkommen til selv at arrangere bespisning. Har man som virksomhed brug for et telt i Borchs Gård, kan dette tilkøbes. 

  • Det er et event hvor ALLE, der har en cykel kan være med
  • Sikkerheden er i top - der er gjort ekstraordinært meget ud af deltagernes sikkerhed
  • Det er Danmarks landsdækkende cykelevent for virksomheder og private
  • Cykelstaffetten kommer til Kolding
Roy Richard og Peter Michael har lavet slagsang til Cykelstafetten Spar Nord
12. august 2017
kl. 13:00 - 17:00
Kolding
Tæt ved Kolding centrum – yderligere informationer følger
Stafethold med 3 personer 500kr

Arrangementet er afholdt.

Medlemsrabat til medlemmer af Foreningen Business Kolding, Kolding Turistforening og Kolding Handelsråd. Brug rabatkoden "cykelstafetten500" ved tilmelding.