Iværksætterdanmark gør klar til at gentage succesen når de sammen med Steffen Helledie og Erhvervshus Sjælland præsenterer: SoMe for iværksættere. Fagligt kompetenceforløb. Online. 5 x 2 timer. Fra 31. maj til 28. juni.

NB! Tilmelding åbner 4. maj

Vil du styrke din forretnings tilstedeværelse på sociale medier? På dette faglige kompetenceforløb får du redskaberne til at blive synlig og attraktiv, så du kan nå bedre ud til dine nuværende og potentielle kunder

Forløbet er for iværksættere, som enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.   

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage. 

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:  

Du ønsker konkret viden om, hvordan du skaber og deler det rigtige indholdog hvordan du opbygger en strukturereret strategi for din tilstedeværelse på sociale medier. Kom godt i gang og sikkert videreså du kan begynde at udnytte de mange muligheder som Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Snapchat og Twitter kan give dig.  

  • Få praktisk erfaring og tips og tricks til at lave videoer og tekstindhold til flere kanaler. Bliv bekendt med hvordan du bruger målrettet annoncering, kampagneplanlægning, retargeting, Facebook Business Manager og meget andet.  
  • Få redskaberne til at arbejde med indholdsstrategi og få din helt egen kommunikationsprofil, så du kan ramme netop din målgruppe med dine budskaber.  
  • Lær hvordan du analyserer og måler effekten af dit arbejde på sociale medier, så du er sikker på at dine indlæg rammer netop din målgruppe. 

Iværksætterdanmark

Iværksætterdanmark bliver finansieret af EU's Socialfond, og for at sikre at projektet gør sit bedste og leverer det tilbud til de danske iværksættere, skal du som deltager udfylde en række EU-dokumenter. De skal underskrives med NemID, og det er påkrævet, at alle dokumenter udfyldes og underskrives. 

Se alle IværksætterDanmarks aktuelle forløb.

31. maj 2021 17:00 -
28. juni 2021 19:00
Online
IværksætterDanmark
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Jimmy Faustin Andersen
jfa@ehsj.dk
53727108
Tilmelding senest 29-05-2021 kl. 23.59