Har du tænkt på at dokumentere virksomhedens arbejde med Verdensmålene med en certificering eller verifikation? Så deltag i dette webinar, og hør om mulighederne.

På dagen giver Bureau Veritas et indblik i de forskellige muligheder din virksomhed har i forhold til Verdensmålscertificering eller verifikation.

For eksempel er det nu muligt at få screenet sin virksomhed og certificeret de indsatser, der udføres inden for FN’s 17 bæredygtighedsmål. En screening er et overbliksbillede af virksomhedens nuværende situation, som også kan bruges til at vurdere forbedringsindsatser i virksomheden.

Du får på dette webinar rigtig god inputs til, hvordan I kan arbejde med Verdensmålene, på en brugbar og dokumenterbar måde, og på den måde være med til bidrage til en bæredygtig fremtid.

Arrangementet er kun for medlemmer af CO2-Klubben.
Alle medlemmer af Foreningen Business Kolding kan gratis deltage, og gratis blive medlem af CO2-Klubben.
I CO2-Klubben fokuserer vi særligt på den grønne dagsorden, herunder hvordan virksomheder kan bidrage til denne, samt udnytte mulighederne til udvikling af forretningen. Er din virksomhed ikke allerede medlem af CO2-Klubben, kan du tilmelde dig her. Kontakt os også gerne for at høre mere. 
Er din virksomhed ikke medlem af Foreningen Business Kolding, kan du melde den ind her.

Webinaret er afholdt - men se videoen af det herunder

02. juni 2021
kl. 16:00 - 17:00
Online
Gratis for medlemmer af Foreningen Business Kolding og af CO2-Klubben
Lise Daldorph
lidal@businesskolding.dk
+45 2924 5934