Business Kolding inviterer indenfor til oplæg, morgenbrød og netværk. Morgenens tema er Strategisk sparring

Med en strategisk tilgang til sparring kan du sikre nye perspektiver, nyt netværk og en professionalisering af din virksomhed. 

Hvad enten du ønsker at bruge en business buddy, en mentor eller et advisoryboard, får du denne morgen tips og tricks til at finde de rigtige kompetencer og bruge dem bedst muligt i din forretningsudvikling.  

Efter oplægget er der mulighed for at deltage i Pakhusets fredagsmorgenmad. Her samles husets beboere til en halv times uformelt netværk over lidt lækkert morgenbrød. 

Oplægsholder

Mette Skovgaard Stahl er Forretningsudvikler ved Erhvervshus Sydjylland. Mette har bred erfaring med sparring til organisations- og procesudvikling, og Iværksætteri er en af hendes spidskompetencer.

Hos Erhvervshus Sydjylland tilbyder Mette bl.a. sparring til kompetenceopbygning, lederudvikling, projekthåndtering og derudover er hun stærk på facilitering af strategiforløb med fokus på identifikation af kerneydelser, afdækning af nye forretningsområder og eksekvering af strategien.

Om Go'morn StartUp

Over 5 fredage sætter vi fokus på udfordringer, som både nye og kommende iværksættere møder. Du vælger selv om du vil tilmelde dig et enkelt eller alle 5 oplæg. Alle er velkomne, og du behøver ikke have oprettet CVR-nummer. 

Vi glæder os til at se dig, og husk: If you snooze – you loose. 

Program
08.00

Velkommen og præsenationsrunde

08.10

Oplæg ved TMette Stahl

09.30

Mulighed for fælles morgenmad i Pakhuset

10.00

Tak for i dag

Mere fra Go'morn StartUp

14. april 2023
kl. 08:00 - 09:30
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
60776027