Instagram er en kæmpe platform, hvor du bl.a. kan udvide dit brandkendskab, skabe mere salg og opbygge et helt community.

makeitmedia giver denne morgen en introduktion til hvad du kan få ud af Instagram - hvad enten du har B2B eller B2C-kunder. 

Hvis du er nysgerrig på emner som virksomhedsprofiler, hashtags, Instagram Shopping og stories, får du her inspiration og fifs som du kan gå hjem og bruge med det samme.  

Du får også en lækker "dessert" i form af makeitmedias e-bog "Bogen om Instagram". 

Oplægsholderen

makeitmedia kommer fra Odense og fokuserer på sociale medier og videoproduktion. På paletten er bl.a. annoncering på Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn, og makeitmedia sammensætter SoMe-strategier for både B2B og B2C-virksomheder. 

Marketing á la Carte

Marketing á la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I elleve serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Når du deltager på et af arrangementerne på menukortet, får du en invitation til Marketing á la Cartes LinkedIn-gruppe. 

Her vil vores dygtige oplægsholdere og spændende cases komme med ekstra ingredienser til din marketinggryde, og du får mulighed for online sparring med et fællesskab af andre marketinginteresserede. 

Marketing á la Carte præsenteres i samarbejde med projekt MEDSTRØM, der er finansieret af EU's Socialfond og Dansk Erhvervsfremmebestyrelse 

NB! Der er maks. plads til 25 deltagere på denne workshop. 

16. november 2020
kl. 11:00 - 12:30
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Workshoppen er fuldt booket.
No-show-fee på kr. 250 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221