Implement, IværksætterDanmark, Erhvervshus Sjælland & Connect Køge præsenterer: Cirkulær økonomi og bæredygtighed for iværksættere. Et branche- og temaspecifikt forløb. Online. 3 X 3 timer. Fra 3. februar til 3. marts.

Hvis du ønsker at accelerere din grønne forretningsidé til en bæredygtig virksomhed, skal du deltage på dette forløb om cirkulær økonomi og bæredygtighed.

Forløbet er for alle danske iværksættere, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:

Du ønsker konkrete og velafprøvede værktøjer til at opbygge din egen virksomhed inden for cirkulær økonomi og bæredygtighed. Du ønsker et overblik som er i øjenhøjde med dine ressourcer, ambitioner og passion – et overblik, du kan handle på. På dette branche- og temaspecifikke forløb stifter du bekendtskab med de praktiske færdigheder, du skal bruge for at komme godt i gang – og videre – på vejen som grøn iværksætter.

  • Du får udviklet en anvendelig og struktureret grøn forretningsmodel, som bliver udarbejdet med værktøjet Business Model Canvas. På den måde kan du bedre komme fra grøn forretningsidé til bæredygtig forretning.
  • Du får mulighed for at teste din idé ved hjælp af Design Thinking, og lære hvordan du kan placere din egen forretning i den bæredygtige værdikædemodel.
  • Du får viden om, hvad der skal til for at opnå vækst som bæredygtig iværksætter, overblik over hvordan du kan indgå grønne partnerskaber og mulighed for at lære fra erfarne bæredygtighedsentreprenører.

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning

Implement er eksperter i bæredygtig udvikling og transformation af virksomheder, og har hjulpet mange danske virksomheder med at skalere og udvikle bæredygtige forretningsmodeller. På dette forløb har de allieret sig med dygtige forretningsudviklere fra Erhvervshusene og Connect Køge.

Krav for deltagelse

Iværksætterdanmark bliver finansieret af EU's Socialfond, og for at sikre at vi gør vores bedste og leverer det tilbud til de danske iværksættere, vi har lovet, skal du, som deltager, udfylde en række EU-dokumenter. De skal underskrives med NemID, og det første dokument er et såkaldt startskema, som du modtager lige efter din tilmelding. Det er påkrævet, at alle dokumenter udfyldes og underskrives. Vi beklager besværet, og takker samtidig for at du er med til at sørge for, at Iværksætterdanmark bliver ved med at være et levedygtigt og professionelt tilbud til danske iværksættere. Tak!

 

Vær opmærksom på, at du tilmelder dig et forløb, som består af tre online aktiviteter. Du forpligter dig altså til at deltage ved hele forløbet. 

3. februar, 16.30 - 19.30

17. februar, 16.30 - 19.30

3. marts, 16.30 - 19.30

03. februar 2021 16:30 -
03. marts 2021 19:30
Online
IværksætterDanmark
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Emil Ødegaard
eoe@ehhs.dk
3168 4101