Business Kolding inviterer i samarbejde med Syddansk Universitet (SDU) og Aarhus Universitet (AU) til en 3 timers workshop i at skabe forretning med cirkulær økonomi i tilknytning til fødevarebranchen.

Overvejer du at arbejde mere målrettet med at reducere spild og vil vil du gerne udnytte mulighederne for at forvandle affald til guld? Eller måske er du allerede godt i gang med flere initiativer og leder efter potentielle samarbejdspartnere? 

På workshoppen får du indblik i:

  • Hvordan cirkulær økonomi kan bidrage til din virksomheds forretningsmodel
  • Dit eget motiv for at arbejde med cirkulær økonomi
  • Andre virksomheders resultater skabt med cirkulær økonomi
  • Hvilken type samarbejde der kan fremme jeres arbejde med cirkulær økonomi

Mange danske virksomheder har allerede taget den bæredygtige dagsorden til sig. I projektet Waste to Value undersøges det, hvordan særligt danske fødevarevirksomheder samarbejder om bæredygtighed. Grundtanken er, at de stolte danske samarbejdstraditioner kan sætte ekstra skub i bæredygtig produktion og udvikling – til gavn for indtjeningen, konkurrenceevnen og ikke mindst miljøet og de fremtidige generationer.

Program

Oplæg om cirkulær økonomi i fødevarebranchen
V/ Kristin B. Munksgaard, SDU og Hanne Kragh, AU

Erfaringer fra danske fødevarevirksomheder – bl.a. Arla, Dacofi og ReFood.
V/ Kristin B. Munksgaard, SDU og Hanne Kragh, AU

Virksomhedscase
V/ casevirksomhed der arbejder aktivt med cirkulær økonomi

Cirkulære samarbejdsmodeller
V/ Kristin B. Munksgaard, SDU og Hanne Kragh, AU

14. juni 2018
kl. 08:00 - 11:00
Nord Gourmet ApS
Kokbjerg 14
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 500,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Niels Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
5135 5002
Sidste tilmelding er den 12. juni 2018