Foreningen Business Kolding inviterer medlemmer og gæster til BusinessBar i de hyggelige rammer hos Bjert Gamle Brugs. Vi skal netværke, ønske glædelig jul og hygge med gløgg og æbleskiver.

Bjert Gamle Brugs er en hyggelig specialbutik med vin, øl, ost, chokolade, brugskunst og meget mere. Her er også mulighed for at handle lokale produkter som svinekød fra lokale glade grise, oksekød fra Stenderuphalvøen, rødløg fra Kolding-egnen, æbler og honning fra Sdr. Bjert samt øl, saft, most, mælk og smør, der stammer fra vores egen region, og selvfølgelig brød fra BeansterBaker, der har bageri i samme bygning. I sammenhæng med butikken ligger VINDUET - VIN- & ØLBAR, som er det lokale mødested, hvor der løbende arrangeres vin- og ølsmagninger samt intimkoncerter.

Program
15:00

Dørene åbner

15:10

Velkomst
v/ Tanja Marek, Business Kolding

15:15

Historien bag Bjert Gamle Brugs
v/ Søren Brink Larsen

15:45

Netværk, hygge og mulighed for at handle i butikken

17:00

Tak for i dag


Tilmelding efter først-til-mølle princippet. Seneste tilmelding er onsdag d. 13. december.

Til BusinessBar samler vi virksomhederne i uformelle rammer og med fokus på netværk på tværs. Her møder du andre erhvervsfolk, som måske kan blive din næste samarbejdspartner eller kunde… eller måske en du kan sparre med, om muligheder og hverdagens udfordringer.

Som medlem af Foreningen Business Kolding er du velkommen til, at invitere gæster med, så de kan få en forsmag på det stærke erhvervsnetværk som vi tilbyder. Du er også velkommen, hvis du overvejer et medlemskab, men gerne vil vide mere om Foreningen Business Kolding, hvad vi kan gøre for dig og møde nogle af de andre medlemsvirksomheder.

14. december 2023
kl. 15:00 - 17:00
Bjert Gamle Brugs
Vesterløkke 5
6091 Sønder Bjert
Gratis
No-show-fee på kr. 150 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
+45 6077 6027