Øger IT din virksomheds performance? Hvornår skal der investeres i IT systemer i små og mellemstore virksomheder (SMV) – er det vejen frem eller er det en klods om benet?

Du har sikkert hørt mange historier om mislykkede IT-implementeringer. Man hører knap så meget om de vellykkede implementeringer, men de findes også i rigt tal. Store virksomheder er dybt afhængige af IT-systemer til at understøtte virksomhedens processer. Kan små og mellemstore virksomheder opnå de samme fordele med IT?


Indlægsholder: Jakob Schlichter, Studie adjunkt, Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, SDU.

Jakob Schlichter fra SDU har undersøgt hundredvis af SMV’ers erfarede fordele og ulemper ved brugen af ERP systemer. Kom og hør hans analyse af, hvordan anvendelsen af ERP systemer påvirker virksomheden på godt og ondt. Der bliver i denne forbindelse kigget på forskellene imellem store virksomheder og små og mellemstore virksomheder. Få en forklaring på hvordan og hvornår ERP systemer kan løfte din virksomhed.

Indlægsholder: Virksomhedscase v. Klingspor.

Klingspor A/S satte sig et ambitiøst mål: ”Vi skal øge omsætningen til det dobbelte uden at ansætte mere personale". Få en præsentation af virksomheden Klingspor A/S, og hør hvordan det er gået med målsætningen og hvilken rolle virksomhedens IT investeringer har haft i processen. Hør om hvordan Klingspor har digitaliseret og automatiseret manuelle processer, og hvordan IT spiller en rolle i forhold til samspillet mellem Klingspor og deres leverandører og kunder. Hvilke tanker har Klingspor f.eks. gjort sig i forhold til en større grad af automatisering i samarbejdet med kunderne, og samtidig kunne bevare den nære og rådgivende relation overfor kunderne?

30. oktober 2017
kl. 07:30 - 10:30
IBC Innovationsfabrikken
Birkemosevej 1
6000 Kolding
0,-
No-show-fee på kr. 500,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Majbritt Lykke Sørensen
mls@businesskolding.dk
24598187
sidste tilmelding fredag d. 27. oktober 2017