Business Kolding og Design Week Kolding inviterer til sommerarrangement i Koldingegnens lufthavn, og det bliver en dag fuld af magi.

Arrangementet går i luften kl. 15.00, hvor Michelle Hviid starter med at give dig et skud erhvervsmagi, lidt råstyrke og et bud på hvordan du kan opnå succes både privat og professionelt. Efterfølgende kan du skabe design magi og være med til at fremtrylle business-sporet til Design Week 2017.

Magien fortsætter også ind i aftenen, hvor du vil blive præsenteret for spændende madkreationer fra Designskolen Kolding og psykologisk magi fra Niels Krøjgaard, som slutter aftenen af med at styre dine tanker og tale til din underbevidsthed.

Så kom og oplev Business Koldings mest traditionsrige arrangement, som du aldrig har set det før.

Program
15.00

Velkomst og Introduktion
Ved adm. direktør Tommy Langhoff, Business Kolding, Borgmester Jørn Pedersen, Kolding Kommune og Koldingegnens Lufthavn.

15.25

Erhvervsmagi
Michelle Hviid er en gennemført autentisk foredragsholder, og med hendes foredrag ”Råstyrke” vil hun få dig til at sætte spørgsmålstegn ved din virkelighed, og finde det mod, du mangler til at ændre den til det bedre.

16.20

Design magi - Workshop ved Kolding Design Camp
Kolding Design Camp byder op til en workshop, som skal sætte os på sporet af virksomhedernes ønsker og mål med Kolding Design Week 2017

17.30

Madmagi fra Designskolen Kolding
Designskolens køkken fremtryller skønne og overraskende retter, som vil give dig endnu mere smag for magi.

19.25

Psykologisk magi med Niels Krøjgaard
Forestil dig en tryllekunstner uden rekvisitter. En tryllekunstner, som hverken bruger kort, mønter, duer eller mystiske kasser, men som i stedet er i stand til at tale til din underbevidsthed og styre dine tanker og handlinger. Så ved du, hvad du kan forvente af Niels Krøjgaard som slutter aftenen af med psykologisk magi!


Arrangementet er kun for medlemmer af Foreningen Business Kolding og der kan tilmeldes 2 personer pr. virksomhed. 

01. juni 2016
kl. 15:00 - 20:30
Koldingegnens Lufthavn
Lufthavnsvej 1
6580 Vamdrup
Gratis
No-show-fee på kr. 500,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Anne Halskov
2047 3107
ador@businesskolding.dk
Sidste tilmelding 29. maj 2016