Business Kolding inviterer indenfor til oplæg, morgenbrød og netværk.

Som nystartet iværksætter kan økonomistyring virke uoverskueligt, og der kan være fordele i at købe hjælp til nogle af de administrative opgaver.

Men god forståelse for økonomistyring og din virksomheds økonomiske situation, hjælper dig med at træffe informerede beslutninger om hvordan du kan drive og udvikle din virksomhed (også hvis du skal indkøbe ydelser). 

Denne morgen kan du blive klogere på:

  • Budgetter
  • Regnskab
  • Bogføring
  • Moms
  • Skat
  • Løn som selvstændig

Efter oplægget er der mulighed for at deltage i Pakhusets fredagsmorgenmad. Her samles husets beboere til en halv times uformelt netværk over lidt lækkert morgenbrød. 

Oplægsholder

Torben Kristensen er statsautoriseret revisor og Partner hos Beierholm. Beierholm har kontorer rundt om i hele Danmark, og deres revisorer og rådgivere hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration og støtter med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Om Go'morn StartUp

Over 5 fredage sætter vi fokus på udfordringer, som både nye og kommende iværksættere møder. Du vælger selv om du vil tilmelde dig et enkelt eller alle 5 oplæg. Alle er velkomne, og du behøver ikke have oprettet CVR-nummer. 

Vi glæder os til at se dig, og husk: If you snooze – you loose. 

Program
08.00

Velkommen og præsenationsrunde

08.10

Oplæg ved Torben Christensen

09.30

Mulighed for fælles morgenmad i Pakhuset

10.00

Tak for i dag

Mere fra Go'morn StartUp

10. februar 2023
kl. 08:00 - 09:30
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
60776027