Vil du også være en del af Kolding Kommunes største erhvervsnetværk? Du får adgang til unikke medlemstilbud og arrangementer for hele virksomheden. Læs mere om de mange fordele, og se hvad andre virksomheder får ud af deres medlemskab.

Foreningen Business Kolding har 800 medlemsvirksomheder, som samlet repræsenterer mere end halvdelen af alle private arbejdspladser i Kolding Kommune.

Vi skaber stærke relationer mellem lokale virksomheder på tværs af brancher og værdikæder, og vi har i mere end 75 år været erhvervslivets samlingspunkt, og præget erhvervsagendaen og udviklingen i Kolding Kommune.

Skal din virksomhed også være medlem?

Mød Whisky.dk og se hvad de får ud af deres medlemskab

Ulrik T. Bertelsen, Whisky.dk

Som medlem får du 4 store og mange mindre

Som medlem kan du deltage i alle vores mange tilbud. Vi samler vores medlemmer i både faglige og sociale netværk, medlems- og virksomhedsbesøg, branchespecifikke netværk, og selvfølgelig vores fire helt store arrangementer:

  • Awardshow - storstilet fejring af kommunens erhvervsliv med afstemning og uddeling af priser til Årets Virksomhed, Årets Iværksætter, Årets Initiativ og Verdensmålsprisen.
  • Generalforsamling - med valg til vores repræsentantskab og mulighed for, at stille op til bestyrelsen
  • Firmafesten - vores største netværksarrangement med +800 deltagere, hvor du har mulighed for at invitere hele virksomheden med til en underholdende aften i godt selskab.
  • Sommerfest - et hyggeligt arrangement med plads til netværk, lækker mad og ægte sommerstemning

Oplev stemingen fra arrangementerne i gallerierne

Som medlem får du din egen kontaktperson

Vi kender vores medlemsvirksomheder personligt og som medlem får I jeres helt egen kontaktperson hos os, der bl.a. kan hjælpe med sparring, introducere jer til relevante netværk og samarbejdspartnere, samt hjælpe jer med at navigere i de mange projekter og erhvervsfremmende muligheder.

Som medlem får du gratis adgang til Go Green-netværket

Som medlem kan du også gratis blive en del af Go Green, som er et stærkt lokalt netværk med hands-on fokus på FN's Verdensmål, bæredygtighed, nedbringelse af virksomhedens CO2 udslip og meget andet. Flere gange om året inviterer Go Green til arrangementer, hvor din virksomhed kan få inspiration, sparring og masser af ny viden.

Hør hvad andre virksomheder får ud af deres medlemskab

Henrik Halken, Aller Aqua
Jimi Kristensen, Volkerts Fylke
Ronnie Gram, Danish Nature Brew
Kari Skovmand, FLiCFLAC

Hvad koster medlemskab?

Kontingentet fastsættes efter antallet af medarbejdere i din virksomhed, og koster fra bare 1.000 kr. ex. moms om året. Husk - medlemskabet gælder for alle ansatte, i hele virksomheden!

 

Kontakt for mere info

Tel +45 4096 5505
tg@businesskolding.dk
Chef, Erhvervsudvikling

Tove Gæmelke

Navigation

  1. Foreningen Business Kolding