Har du en god idé til et produkt, du gerne vil have skabt, men ikke den tilstrækkelige viden eller udviklingsmuligheder? Så er Pakhuset stedet, hvor du har mulighed for at få hjælp til at komme videre.

Hvem kan henvende sig?
Vi har samarbejdsaftaler med de fire videregående uddannelsesinstitutioner i Kolding – Syddansk Universitet, International Business Academy, University College Syddanmark og Designskolen Kolding – som gør, at alle studerende herfra har mulighed for, at tilgå SDU’s MAKER LAB i Pakhuset.

Hvad kan jeg forvente?
SDU MAKER LAB er en del af Syddansk Universitet, og har som hovedfunktion at understøtte universitets studerende, forskere og undervisere. Dertil har alle studerende på de fire videregående uddannelsesinstitutioner mulighed for at tilgå det qua partnerskabsaftalen. Derfor er SDU MAKER LAB et naturligt samlingspunkt for forskere, studerende, iværksættere og virksomheder, som ønsker at komme fra idé til produkt i hænderne.

Hvad/hvor meget skal jeg forberede?
Du kan komme med den spæde idé og få sparring på, hvordan den kan realiseres til en prototype og dernæst en business case. Men det er selvfølge bedst, hvis du på forhånd har gjort dig tanker omkring funktionaliteten, udseende, materiale osv.

Kontakt for mere info

Tel +45 9243 7022
leebj@businesskolding.dk
Erhvervskonsulent

Leendert Bjerg

Navigation

  1. Rådgivning
  2. Netværk
  3. Forløb