Kunne du tænke dig at komme med op i de højere luftlag, så er det nu, at du skal tilmelde dig Business Koldings arrangement, hvor vi tager temperaturen på tre af de virksomheder, der ligger i Kolding Lufthavn, Danish Air Transport, Lite Flite og Air Service Vamdrup

Vi besøger de tre virksomheder, så der er mulighed for at stikke næsen helt ind i maskinrummet. I løbet af arrangementet trækker vi lod om en flyrundtur over Kolding, sponsoreret af Vamdrup Flyveklub.

Program
07:45

Registrering og morgenmad 

08:00

Velkomst
V/ Lufthavnschef Glenn Lundt

08:10

Danish Air Transport (DAT) 
DAT flytter hvert år mere end 1,3 mio. passagerer. Men hvorfor ligger hovedsædet for 465 flyvende medarbejdere i Vamdrup? 2016 har på flere måder været et rekordår for virksomheden. Hør Jesper fortælle om medarbejdere, der tager ejerskab, om mangel på piloter og mekanikere, om rammebetingelser for flybranchen og om økonomisk vækst i en hårdt presset flybranche.
V/Direktør Jesper Rungholm

08:45

Lite Flite
Sydafrika, Island, Hong Kong, Australien, det meste af Europa, ja faktisk langt over 40 lande leverer de redningsudstyr til. Og kunderne er ikke hvem som helst. Forsvaret, kystvagter, sikkerhedstjenester, boreplatforme og private helikopter operatører. Hos Lite Flite er formålet: At redde liv.
Hør dem fortælle om at produktudvikle sammen med kunden – og om at have helt unikke produkter.
V/Senior Product Manager Thomas Knudstrup

09:20

Air Service Vamdrup
En service – 30 lande. Air Service Vamdrup reparerer, ombygger og servicerer fly fra en lang række lande. Men hvilke vilkår og udfordringer er der, når man er underlagt forskellige regelsæt og EU-lovgivninger? Og hvilke udfordringer er der generelt i flybranchen?
V/ Kvalitetschef Bjarne Jørgensen

09:50

Lodtrækning af flyverundtur – sponsoreret af Vamdrup Flyveklub

10:00

Tak for i dag

14. marts 2017
kl. 07:45 - 10:00
Danish Air Transport
Lufthavnsvej 7A
6580 Vamdrup

Arrangementet er afholdt.

Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
6077 6027
Sidste tilmelding er den 13. marts 2017