Er du klar til at tage det næste skridt på din iværksætterrejse? Hør mere om hvordan du kan opkvalificere dig på et NextStep-forløb med gratis 1:1 sparring og tilskud til privat rådgivning.

NextStep er Iværksætterdanmarks vækstforløb, hvor udgangspunktet er dig og dit individuelle behov for kompetenceudvikling. 

At blive en succesfuld iværksætter kræver mere end at få den gode idé – der kan være mange bump på vejen, men med NextStep kan du få hjælp til at overkomme udfordringerne. NextStep er for dig, der har ambitioner om at udvikle din virksomhed og er klar til at arbejde målrettet for at nå dine mål.

På dette uforpligtende informationsmøde kan du møde din lokale vækstguide Jakob Thoftdahl Westphall og høre mere om din muligheder for at ansøge om et NextStep-forløb. 

Hvad kan du bruge et NextStep-forløb til? 
Med et NextStep-forløb får du sparring på din forretning og hjælp til at opstille konkrete mål og udvikle en handleplan for at realisere dit forretningspotentiale. Herefter kan du søge tilskud til at nå i mål med dine vækstambitioner. 

NextStep kan bruges til en lang række af emner. Tilskuddet kan fx bruges på kurser i digital markedsføring, salg, kalkulation eller strategi. Det kan også bruges til skræddersyede kursusforløb, som en rådgiver særligt har tilrettelagt til dig eller 1:1 oplæring i opsætning af den gode hjemmeside.

NextStep tilbyder:
• Tilskud til privat rådgivning og kompetenceudvikling (75% i tilskud - max. 27.000 kr.)
• Gratis 1:1 sparring med din lokale vækstguide
• En handleplan med 2-3 konkrete mål, som kan få din virksomhed til at vokse.

Er du klar til næste skridt?
Der er enkelte formelle krav for deltagelse i NextStep, som din virksomhed skal leve op til. Opfylder din virksomhed kravene kan du nemt og hurtigt ansøge om et NextStep-forløb.

NextStep er for dig der allerede driver en nyopstartet virksomhed. Du er klar til at stille skarpt på dine udfordringer og villig til at investere tid i kompetenceudvikling for at nå dine mål. Du har måske allerede kunder og omsætning, måske har du fået den første investering eller kan på anden måde fremvise ’proof of concept’. Med andre ord har du taget de første skridt, og nu vil du forløse din virksomheds fulde potentiale.

Formelle krav:
- Have et dansk CVR-nummer (stiftet efter d. 30/8/2016)
- Have vækstambitioner på mindst 500.000 kr. i omsætning inden for max. 2 år

Iværksætterdanmark

NextStep er en del af Iværksætterdanmark. Iværksætterdanmark bliver finansieret af EU's Socialfond, og for at sikre at projektet gør sit bedste og leverer det tilbud til de danske iværksættere, skal du som deltager udfylde en række EU-dokumenter. De skal underskrives med NemID, og det er påkrævet, at alle dokumenter udfyldes og underskrives.  

Læs mere om Iværksætterdanmark.

27. september 2022
kl. 14:00 - 15:00
Pakhuset
Mødelokale Lübeck
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Jakob Thoftdahl Westphall
jtw@businesskolding.dk
40123239