Kolding – en attraktiv erhvervskommune

Kolding kommune har et blomstrende erhvervsliv med hele 52.838 arbejdspladser, og kun inden for en times kørsel får du adgang til ikke mindre end 525.400 arbejdspladser. Indbyggertallet er stigende og fortæller, at Kolding er en attraktiv kommune at bosætte sig i – 9 ud af 10 borgere finder deres lokalområde attraktivt.

Business Kolding er oprettet af erhvervslivet og Kolding Kommune, og arbejder for at styrke og servicere erhvervslivet samt hjælpe nystartede virksomheder med etablering og vækst. Vi varetager opgaver inden for både erhverv, handel og turisme.

Pulserende handelsby
Kolding City er et indbydende netværk af gågader med spændende butikker, gode caféer og restauranter, torve, åen og andre grønne områder. Søger du ægte torvestemning med friske råvarer, finder du dette på Akseltorv flere gange om ugen, hvor du kan handle et stort udvalg af frugt og grønt, specialoste og frisk fisk.

I udkanten af byen finder du Kolding Storcenter, der er Jyllands største indkøbscenter med 120 specialbutikker, en Bilka og en Nordisk Filmbiografer med 6 sale og plads til næsten 1000 biografgængere.

Også i Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup er der rige muligheder for indkøb.

Læs mere om shopping

Succesfuldt turistmål
Som turist får du rig mulighed for at opleve byens interessante attraktioner og kultur. Besøg Koldinghus – Jyllands sidste kongeslot, opført i 1200-tallet – eller Trapholt, museet for kunst, design og arkitektur. Kolding er ligeledes omkranset af skov, fjord og strand – du kan for eksempel gå eller cykle i Fredsskoven ved Kolding Fjord eller Marielundskoven. Besøg også Geografisk Have med de smukkeste træer og planter fra hele verden.

Læs mere på Visit Koldings hjemmeside.

 

Kontakt for mere info

Tel +45 4096 5505
tg@businesskolding.dk
Chef, Erhvervsudvikling

Tove Gæmelke

Navigation

  1. Etablering
  2. Udvikling og vækst
  3. Erhvervsservice