Overvejer din virksomhed Tyskland som det næste eksportmarked eller ønsker I at øge andele af eksporten til landet?

Tempoet i tysk økonomi skyder igen i vejret, og det er en rigtig god nyhed for danske virksomheder, der overvejer at opstarte eller udvide deres eksport. Tyskland er Europas største økonomi og Danmarks vigtigste samhandelspartnere både med hensyn til import og eksport. Det er derfor et højest relevant vækstmarked for alle eksportorientret virksomheder!

Få besøg af eksperter i din virksomhed
Business Kolding tilbyder i samarbejde med Eksportrådet muligheden for at få besøg af en eksportrådgiver fra Generalkonsulatet i Hamborg kommer Generalkonsul Martine Gram Barbry samt Handelschef Jan Larsen.

Vi kommer på besøg i din virksomhed og giver jer hermed en unik mulighed for at høre mere om jeres muligheder på det tyske marked. Vi vurdere bl.a. jeres skalerbarhed, markedsvalg og salgskanaler.

Besøget er gratis og vi har afsat en time pr. besøg. Da der er begrænsede tider, vil det være efter først til mølle princippet.

Mulige tider:
Mandag d. 8 Maj.
Tirsdag d. 9. Maj i tidsrummet 9-16

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid, kontakt venligst Erhvervskonsulent Niels-Arne Lauridsen på 5135 5002 eller mail nal@businesskolding.dk.

 

08. maj 2017 09:00 -
09. maj 2017 16:00
Niels Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
5135 5002