Hvordan bevarer du motivation og arbejdsglæde i din organisation på trods af COVID-19 pandemien? Har du og dine medarbejdere brug for et motivations-boost, og inspiration til at genfinde arbejdsglæden?

Vilkårene for arbejdet er ændret på mange arbejdspladser - opgaver og projekter ændres, udskydes og pauses – og måske er det svært at finde motivationen og den daglige arbejdsglæde, når man kun mødes online med kollegaer og kunder, eller sidder alene på hjemmekontoret?

Arbejdsglæde er et fælles ansvar og er med til at skabe en bedre arbejdsplads. Arbejdsglæde bidrager iflg. forskningen til virksomhedens bundlinje med højere produktivitet, lavere sygefravær, færre konflikter og bedre samarbejde.

Men hvordan sikrer vi arbejdsglæden på jobbet, når COVID-19 ændrer vores daglige arbejde, opgaver og arbejdspladsen generelt?

På dette webinar får du:

  • 45 minutters inspiration og ny viden
  • Konkrete redskaber, som du kan bruge med det samme til at skabe mere glæde hjemme i din virksomhed
  • Tips til hvordan du holder fast i din egen arbejdsglæde, også under forandringer

Tilmeld dig webinaret nedenfor.

Arlette Bentzen sætter fokus på arbejdsglæde

Om oplægsholderen:

Arlette Bentzen skaber arbejdsglæde i danske og udenlandske virksomheder og har siden 2010 afholdt hundredvis af workshops og foredrag om arbejdsglæde. Arlette har lang erfaring fra det private erhvervsliv og er certificeret i positiv psykolog. Hun bruger de vigtigste forskningsresultater fra en række discipliner som psykologi, sociologi, neurologi og management-teori, som grundlag for sit arbejde og sine oplæg.

Webinaret er afholdt - men se videoen af det herunder

11. november 2020
kl. 08:30 - 09:15
Webinar
Hos dig selv
Gratis