Business Kolding inviterer indenfor til oplæg, morgenbrød og netværk. Morgenens tema er Forhandling.

Forhandling er en mulighed for at lære dine kunder bedre at kende og dermed hjælpe og imødekomme deres ønsker endnu bedre - uden at du behøver gå på kompromis med din pris og kvalitet. 

Margrete Bak vil denne morgen se nærmere på hvordan du forbereder dig til forhandlingerne, hvordan du sikrer en god proces under forhandlingerne, og hvordan du afslutter forhandlingen på en god måde, der giver værdi til alle parter:

• Hvordan bliver jeg glad for at forhandle? - for først når man ved, hvordan man forhandler, tør man sætte den rigtige pris

• Forhandling som en kreativ handling, hvor det handler om dels at skabe et fællesskab med kunden og dels at afsøge muligheder sammen

• Hvordan gør man det i praksis?

• Hvilke faser findes i en helt almindelig forhandling?

• Hvordan håndterer man et nej?

• Og hvordan bruger man f.eks. pauser til at komme videre?

 

Efter oplægget er der mulighed for at deltage i Pakhusets fredagsmorgenmad. Her samles husets beboere til en halv times uformelt netværk over lidt lækkert morgenbrød. 

Oplægsholder

Margrete Bak er ejer og udvikler af Karlbak. Hun har spillet en betydelig rolle i udvikling af hundredvis af mikrovirksomheder i næsten alle brancher, og har været selvstændig siden 1997.

Hun står på et solidt fundament af erfaring med iværksætteri og mikrovirksomheder. Selv tillægger hun sin interesse for arbejdsliv og for, hvad der motiverer mennesker, den største betydning for kvaliteten af hendes rådgivning og undervisning

Om Go'morn StartUp

Over 5 fredage sætter vi fokus på udfordringer, som både nye og kommende iværksættere møder. Du vælger selv om du vil tilmelde dig et enkelt eller alle 5 oplæg. Alle er velkomne, og du behøver ikke have oprettet CVR-nummer. 

Vi glæder os til at se dig, og husk: If you snooze – you loose. 

Program
08.00

Velkommen og præsenationsrunde

08.10

Oplæg ved Margrete Bak

09.30

Mulighed for fælles morgenmad i Pakhuset

10.00

Tak for i dag

Mere fra Go'morn StartUp

03. marts 2023
kl. 08:00 - 09:30
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221