Tolv motiverede drenge i alderen 12-15 år er klar til at starte deres egen mikrovirksomhed, men de mangler din hjælp!

Vil du hjælpe de unge på vej med sparring om virksomhedsdrift, motivation og gode råd? Så kom med til dette informationsmøde, for at høre mere om projektet, og for at høre, hvordan du kan hjælpe drengene på vej som frivillig venturepilot.

Bag projektet står organisationen "Mind Your Own Business". Mind Your Own Business har siden 2010 indgået en række partnerskaber med det danske erhvervsliv – og starter nu også op i Kolding. De lærer unge drenge i udsatte boligområder at etablere og drive egen virksomhed – i tæt samarbejde med erhvervslivet og frivillige venturepiloter. Siden 2010 har Mind Your Own Business hjulpet 709 drenge med at etablere 83 mikrovirksomheder igennem deres program, og 152 drenge har været igennem deres akademi, hvor de har videreudviklet deres mikrovirksomheder.

I Kolding er det elever og unge fra boligområderne omkring Skovparken og Munkebo, der deltager i projektet. 

Organisationen sammensætter teams af frivillige venturepiloter med en bred vifte af uddannelsesbaggrunde, aldre og erhvervserfaringer, der ønsker at sætte egne faglige og personlige kompetencer i spil i samarbejde med drengene….OG TIL EFTERÅRET HAR DE BRUG FOR DIG!

Som en del af projektet, får du mulighed for at komme tæt ind på livet og blive en central sparringspartner og mentor for de tolv drenge, som kommer til at holde til i lokaler i det gamle Posthus på Banegårdspladsen i Kolding.

 

Program
16:00

Velkomst
v. Tanja Marek, Business Kolding og Britt Nyvang, Mind Your Own Business.

16:15

Oplæg ved:

  • Johan Fegar, Senior Director, Rambøll (tidligere mentorvirksomhed)
  • Et par drenge fra en af de tidligere mikrovirksomheder i Fredericia (H2B Liftet og G.O.A.T)
  • Jacob (ALFABO) og Natalie (UngKolding)
17:15

Netværk og sandwich

18:00

Tak for I dag

08. september 2022
kl. 16:00 - 18:00
Business Kolding
Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
0,-

Arrangementet er afholdt.

Tanja Sørensen Marek
tamar@businesskolding.dk
+45 6077 6027