Foreningen Business Kolding inviterer til sommerarrangement i Volkerts Fylke. Det bliver en dag fuld af indtryk, hvor alle sanser bliver sat i spil. Der skal smages, duftes, mærkes, ses og høres om mad.

Vi starter lokalt med et oplæg fra Fødevarebanken, en organisation som indsamler overskudsmad og uddeler det til socialt udsatte i Kolding og omegn.

Herefter vil Rasmus Vemmelund, tidligere ejer af Sdr. Bjert Kro og nu medejer af Volkerts Fylke, holde et oplæg om lokale fødevareinitiativer og give et indblik i, hvad Koldings spisekammer egentlig har at byde på.

Dagens sidste oplæg kommer fra Søren Ejlersen, medstifter af Aarstiderne. Søren Ejlersen vil give et indblik i fremtidens mad, og hvordan forskning og forsøg bliver til opskrifter, kogebøger og i sidste ende til mad i din indkøbskurv og på din tallerken. Søren Ejlersen kommer også omkring, hvordan det er at drive en virksomhed som Aarstiderne, hvordan det er lykkedes dem at få danskerne til at prioritere de gode råvarer, og hvordan Aarstiderne udfolder deres metode til en grønnere og mere bæredygtig hverdag samtidig med en værdibaseret forretningstilgang.

Aftenen slutter af med ægte streetfood-stemning med 5 madboder spækket med lokale madoplevelser. Stemningen forstærkes af Signe Stæhr Kvartet, som spiller op under spisningen.

Deltag i Foreningen Business Koldings sommerarrangement, hvor dine sanser vil blive udfordret.

7. juni 2018 fra kl. 15.30 – 20.00
Volkerts Fylke, Dalbygade 40D, 6000 Kolding


Se programmet og tilmeld dig senest torsdag d. 31. maj 2018.

Der kan maks. tilmeldes 2 personer pr. virksomhed, og der er plads til maks. 300 deltagere, så billetter uddeles efter først til mølle princippet.


Vi glæder os til at se dig!

De bedste hilsner
Foreningen Business Kolding

Frameld nyhedsbrev