Få 3 gode grunde til at bruge video i din markedsføring - godt krydret med tips og tricks til, hvordan du selv kan øge synligheden og effekten af dine videoer. På dette webinar vil Nikolaj Holck fra Holckers komme ind omkring de forskellige faktorer, du skal være opmærksom på, når du arbejder med video i din markedsføring.

Video er i dag et af de største og vigtigste omdrejningspunkter inden for markedsføring - både i forhold til at kommunikere dit budskab, men også i forhold til at fange og fastholde din målgruppe. Men fordi konkurrencen om at få vist netop DIT content er stigende, så kræver det, at du har en klar plan for dit videomateriale. Både når det gælder redigering og eksekvering.

Til webinaret er der fokus på:

Få tre grunde til hvorfor video er et stærkt redskab i din markedsføring og hjælpe dig med at skabe stærke resultater, samt konkrete eksempler på hvad du selv kan optimere.

  • Hvorfor du skal benytte dig af video i din markedsføring
  • Hvad du kan gøre for at øge effekten af dine videoer
  • Hvilke overvejelser du skal gøre dig inden du går i gang, så din indsats skaber det bedste resultat 

Oplægsholderen

Nikolaj Holck har arbejdet med marketing og content creation siden 2010. Nikolaj har blandt andet arbejdet ved GABBA, ECCO Sko og som partner i videomarkedsføring bureauet Videofabrikken, og han løst små og store opgaver på nationalt og internationalt niveau.

I dag har Nikolaj virksomheden Holckers og underviser på IBA Kolding og Kursusfabrikken. 

Marketing á la Carte

Marketing á la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I elleve serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Når du deltager på et af arrangementerne på menukortet, får du en invitation til Marketing á la Cartes LinkedIn-gruppe. 

Her vil vores dygtige oplægsholdere og spændende cases komme med ekstra ingredienser til din marketinggryde, og du får mulighed for online sparring med et fællesskab af andre marketinginteresserede.  

Marketing á la Carte præsenteres i samarbejde med projekt MEDSTRØM, der er finansieret af EU's Socialfond og Dansk Erhvervsfremmebestyrelse

Webinaret er afholdt - men se videoen af det herunder

Marketing á la Carte - fra menukortet

16. september 2020
kl. 09:00 - 10:00
Online
Gratis
Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
6077 6027