Go Green er netværket for medlemmer i Foreningen Business Kolding, som gerne vil sætte fokus på grøn omstilling, FN’s verdensmål, bæredygtighed mm. i deres virksomhed. Netværket er både for virksomheder, der er godt i gang med deres grønne omstilling, og dem, der endnu ikke er helt så langt.

Målet med Go Green-netværket er, at løfte viden- og kompetenceniveauet hos lokale virksomheder og bidrage til, at erhvervslivet i Kolding kommune kommer i førertrøjen på den grønne omstilling.

Igennem aktiviteter i Go Green-netværket forsøger vi at udvikle et stærkt fundament for virksomhedernes grønne omstilling igennem faktuel viden, sparring med eksperter og løsninger, som kan implementeres i den enkeltes virksomhed.

Vi samler løbende netværkets medlemmer til inspirationsmøder, faglige og tekniske oplæg for at få tilført ny viden, og faciliterer, at medlemmerne deler den viden og erfaring de allerede har, med hinanden. Netværket er også ramme for en række forløb og workshops, hvor der arbejdes mere i dybden med et bestemt emne.

Det er gratis at være med i Go Green-netværket, hvis du er medlem af Foreningen Business Kolding.

NB! Business Kolding Go Green er en videreudvikling af netværket CO2-Klubben. Business Kolding har drevet CO2-Klubben siden 2020 hvor netværket er vokset fra 42 til 228 medlemsvirksomheder. I efteråret 2022 skiftede CO2-Klubben navn til Go Green for at favne de mange forskellige temaer, som netværkets medlemmer ønsker at beskæftige sig med. 

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og arrangementer.

Kommende aktiviteter i Go Green-netværket